“Middag hos mig” releasefest

Igår var det alltså dags för att fira att min driftiga väninna Johanna har givit ut bok numero 2 och denna gång är det “Middag hos mig” som kommer att glädja många med sin inspiration på dukningar, recept och tips för alla årets högtider.

Det blev en snabbdusch och ombyte och i år blev det mörka denim, svart linne och min snygga nya vita blazer från Filippa K. Enkelt och snabbt …

Likt förra året följde min väninna Tania trots att hon denna morgon redan gått upp kl. 4 då hon hade ett tidigt morgonflyg att ta.

Vi anlände till Blackstone Stekhouse på Kungstorget där Johannas bokrelease väntade precis vid 18.30 (punktliga som en schweizisk klocka var vi =) och entrén till restaurangen pryddes av ballonger och av en mycket stilig Janne som välkomnade hans älsklings gäster.

Hoppas hoppas att författarinnan gillade det vi hade med oss. Tycker själv att den passar in i temat för boken … Suddiga bilder men denna tog Tania till sin insta story så har lånat den därifrån …

Tania var cool som få <3

Gästerna fotades framför den fina väggen med omslaget på Johannas bok och här en glad och nöjd Johanna i en vacker frisyr, make up och outfit.


Johannas mamma och syskon på bilden ovan.

En trappa upp väntade serveringspersonalen med bubbel och alkoholfritt till de som föredrog det samtidigt som fina Mona delade ut var sin bok till oss alla.

När Anna & Hans Shimoda från @shimoda.se (på Instagram) kom fram för att fråga om de kunde fota mig och Emelie så var jag dock snabb med att fråga om jag kunde fota de också då många känner nog igen dessa två frilansjournalister.

Hade bestämt mig för att faktiskt fota lite då jag har annars en benägenhet att inte vilja störa för att sedan komma hem helt utan kort.

En välfylld bar och mumsiga rätter att välja mellan … Vi gäster behövde varken gå törstiga eller hungriga samtidigt som alla minglade och hade trevligt.

Anders Frisk med sin vackra fru Erika var också på denna bokrelease och de är alltid så underbara och trevliga!

När jag såg att även Åza var på plats så gick jag fram till henne för mamma mia vad länge sedan det var hon, Johanna, Tina och jag fick till en viss mån underhålla några av de som tittade på oss i Småstadsdrottningarna =) Det måste typ vara 8- 9 år sedan!

När hennes väninna och svägerska Sofia fotade oss tyckte hon nog att vi sjönk ihop med axklarna så hon bad oss rycka upp oss med detta som resultat =) Tack Sofia för uppmaningen, det blev så bra =)

Riktigt trevligt att ses efter så många år och så har vi sagt under en period att det vore roligt med en reunion för även om ingen av oss regerade varken i hemmet eller staden så var det en rolig period med nya bekantskaper och händelser i livet.

Dags att skärpa oss mina drottningar och få till en träff …

För många år sedan kom in till min butik en sprudlande kvinna som bara hade en energi som smittade av sig. Den kvinna heter Kattis och hon målar helt fantastiska tavlor. HÄR ser du några av de på hennes hemsida så kanske du likt mig vill köpa en.

Johannas mamma och jag satt och pratade en lång stund och hon hade så trevliga nyheter att berätta så blev så glad för hennes skull. Hon älskar att dansa så redan här tyckte hon att vi skulle inta dansgolvet medan jag som är lite mer blygsam tyckte att vi satt väldigt bra där vi gjorde en stund till =)

Underhållningen saknades inte heller från det att vi kom …

Då Tania skulle upp redan kl. 4 (som senast) och jag 6 sa fick vi tacka för oss efter ca 3,5 timma även om det tog emot då Magnus Carlsson började sjunga och golvet rörde sig då alla började dansa och sjunga med.

Nästa gång Johanna du har en bokrelease ska jag ta ledigt dagen efter (om du nu inte har den en helg) och så ska jag boka hotellrum i Göteborg så att jag kan vara kvar och festa fram till morgonen som ni troligtvis med all rätt gjorde för att fira din andra bok <3

Glöm nu inte att boken som idag fick sin fest finns att köpa HÄR.

Tack Johanna för en fantastisk trevlig kväll <3 Nu är klockan 6 och det är dags för en kopp kaffe innan jag ska snart köra till jobbet för att idag undervisa i sociologi och psykologi …

6 thoughts on ““Middag hos mig” releasefest

  1. Underbart att träffa dig igen och SJÄLVKLART ska vi ha en reunion framöver! Men har det gått så länge?????
    Oavsett blev ju mycket riktigt bilden FANTASTISKT BRA!!??
    Stor kram Åza

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *