Tidsbrist & bokrelease …

Mina elever sitter och skriver prov och passar därför på att skriva en liten uppdatering medan de sitter koncentrerade.

Direkt efter jobbet idag ska jag snabbt hem, ta en ännu snabbare dusch och byta ännu snabbare om för att möta upp Tania och för att tillsammans åka till Göteborg där min väninnas Johannas bokrelease väntar.

Det är bok nr 2 hon har nu skrivit och förra året när hon hade sin första bokrelease för sin första bok såg jag ut såhär. Var nog lika nervös som henne för kan inte ens föreställa mig den känslan om att se sin egna bok i tryck och se att det faktiskt finns människor som köper den.

Att skriva en bok är och förblir, som flera gånger tidigare nämnt, alltid en liten dröm jag har men att skriva en slags självbiografi av framförallt min tonårstid innebär även att blotta andra människor i min närhet vilket är något som jag inte riktigt vet hur jag skulle förhålla mig till då meningen är inte att ”hänga ut” någon men att skriva min egna berättelse.

Min psykolog tycker att jag ska skriva den för att hon sedan ska läsa den och se till att orden inte blir (om det skulle behövas) anklagande men en historia värd att berättas vilket hon tycker att den är. Enda anledningen till att jag tvekar/har tvekat är just att den kanske skulle påverka någon på ett negativt sätt vilket inte vore intentionen med boken men något som skulle nog ske oavsett.

Har annars tänkt att skriva en bok om ”att dejta” (utan namn så klart). Man får helt enkelt skriva utifrån intressen man har haft =) och matlagning är inte min starka sida och därför är Johannas bok mer än välkommen i mitt hem. En massa underbara recept som får tom. mig att vilja börja laga goda middagar till nära och kära …

Till förra gången hade jag hunnit fixa lite håret medan idag är jag glad om Tania hinner platta håret där jag inte når själv =) Nackdelen med att åka mer eller mindre direkt efter jobbet är just bristen på tid för att fixa till mig lite vilket är sånt som är lite kul att kunna göra vid festliga tillfällen.

Har inte riktigt klart för mig vad jag ska ha på mig heller men det lutar på mina nya inköp i form av byxor och kavaj. Nu börjar proven lämnas in, några leenden utbytes mellan elever och några blickar ser mer tveksamma ut, de personerna funderar nog över sina svar. Skrev jag rätt, för lite? Funderingar några nog har när de lämnar klassrummet, känner nämligen igen blicken …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *