Forza Elfsborg !!!

Tror nog att det är 12 år sedan jag var på en Elfsborgsmatchen (den enda) med min fd kollega J. Hon tyckte nog att jag var lite av en förrädare när mina ögon föll på en spelare i motsatta laget och gjorde något jag aldrig har gjort tidigare och aldrig gjort senare.

Jag tog första steget till förvisso inget mer men tyckte att vi fick ögonkontakt så googlade på numret på hans tröja och laget, fick snabbt fram ett namn, hittade honom på Facebook och skickade en mening ”helt klart snyggast på plan idag” och fick tillbaka inom loppet på ett par minuter ”helt klart snyggast på läktaren idag”. Vi fick aldrig till en träff även om vi höll kontakten länge men det där var nog det enda undantaget till den där första steget som jag aldrig tar annars …

Men nog om vad som hände för 12 år sedan för igår mötte jag upp Louise och vår gemensamma fd granne Mats för ett ett glas rosé innan matchen.

Det blev roliga historier och skratt :)

Vid 18 var det dags att följa alla fans mot Borås Arena i Knalleland, en liten promenad där gult och svart var temat … Som en massa getingar som tågade mot arenan :)

Vi mötte upp Louise son Nelson och hans kompis (döljer hans ansikte då jag inte känner föräldrarna) som var helt kittade inför matchen.

Ståplats för det är där man får känslan och matchen avslutades med seger för Elfsborg så vi kunde nog inte vara nöjdare.

Det är något speciellt att se hur barnen avgudar sitt lag och ser upp till dessa killar som representera lite den där pojkdrömmen även om det är i Manchester United Nelson och kompis vill spela … eller Bologna efter lite påtryckningar från min sida.

Apropå Bologna så berättade Louise att nummer 6 i Elfsborg är just lånad från Bologna så lite extra kul för min del …

Tror nog att det inte kommer att dröja 12 år till nästa match, tyckte faktiskt att det var en riktig trevlig kväll <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *