Mors dag …

Mors dag idag och idag blev jag allt firad tillsammans med min väninna Linda.

Våra tjejer skulle bjuda oss på brunch här hemma på balkongen och även om jag nämnde till Linda när jag hämtade henne på stationen att vi skulle nog bli mätta anade jag inte att vi skulle bli så mätta som vi blev.

Blev lite chockad över allt de hade fixat till oss <3

Kolla bara vilka personliga bubbelflaskor de hade gjort till oss, så otroligt fint <3

Förutom brunch, Triss lott (ingen vinst tyvärr) och bubbel fick vi även ett mordfall som vi ska lösa någon kväll ihop. Man kan köpa sådana online och en present jag gav till Nicoles pappa och extra mamma i julklapp så väldigt glad för den …

Lite blödig kanske är jag men det bästa var svaret jag fick till min tack:

Fick tårar i ögonen för finns så mycket jag hade velat göra för henne som jag inte kan … så extra tacksam för de orden <3

Vill skicka en grattis till er alla mammor och extra mammor som läser detta.

Nu ska jag ta en kall dusch och svalka av mig lite för jösses vad varmt det blev på balkongen.

Igår blev det Pickesjön och när en man sa mitt namn kände jag igen ansiktet men kunde inte placera det direkt men sen så.

Otroligt kul att träffa brodern till Anette som var min och min systers ”barnflicka” när vi var små i Italien.

Vilken mysig helg jag har haft och har lite kvar på den <3

2 thoughts on “Mors dag …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *