Den där magiska produkten …

För ca 2 veckor sedan blev jag tipsad av Emma (som äger Smith Beauty) att använda kokosolja till kroppen och munnen och då menade hon den där vanliga kokosoljan du kan köpa på ICA och inte någon skönhetsprodukt som innehåller den.

Självklart var jag nyfiken att testa för den använder vi även för att steka. Jag köpte denna på just ICA och jag är helt frälst.

Har nu använt den dagligen i en vecka och huden blir inte torr vilket är helt underbart <3

Har du inte testat detta så gör det, bara ett tips på en produkt som verkar vara bra till så otroligt mycket och med dess antiflammatoriska effekt kan den även hjälpa mot eksem. Kokosoljans bakteriedödande effekt kan även nyttjas för munhälsan och ska hjälpa att motverka karies, plack samt inflammation på tandköttet.

Om detta är sant vet jag inte men kan garantera att min hud är inte längre torr och har aldrig varit mjukare <3

3 thoughts on “Den där magiska produkten …

    1. Märkligt nog är inte kokosdoften kvar och försvinner men huden är len i en heldag och något som verkligen fungerar på mig.
      Då jag jobbar med många som är sjuksköterskor nämnde de att kokolsoljan har solskyddsfaktor 13 i sig så bara det är bra. Du måste testa på din hud …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *