De träffas efter 75 år …

Vaknade kl. 4 och började läsa lite nyheter för att sedan klicka mig vidare och komma åt en fantastisk kärlekshistoria som fick mig att gråta här i sängen denna mycket tidiga morgon.

1944 hade en ung amerikansk soldat och en fransk tjej en kärlekshistoria som varade i ca 2 månader innan kriget gjorde att han helt plötsligt försvann och återvände till USA. Kvar hade han namnet på tjejen och ett kort på henne. Båda gifte sig men kvar hade de alltid minnet på tiden tillsammans och med åren dog deras respektive.

75 år senare kontaktar franska France 2 Troy Robbins, den amerikanske veteramen som stred under andra världskriget för att spela in en dokumentär kring soldater som stred då i Normandie. Under intervjun tar Troy fram kortet på tjejen som en gång fångade hans hjärta och France 2 börjar sitt letande.

De fann henne på ett åldersdomshem och när Troy blev överraskad med denna nyhet träffas de efter 75 år. ”Jag har alltid älskat dig, du har aldrig lämnat mitt hjärta” säger tom. Troy under deras känslosamma möten och de lovar varandra att träffas igen, utan att någon spelar in de nästa gång.

Även om det är på franska så behöver kärlek inte språk för att förstås så njut av DETTA klipp.

L´amore <3

 

4 thoughts on “De träffas efter 75 år …

  1. Hej

    Helt underbart, så härligt att de fick ses igen och bra att han hade fotot kvar
    Trevlig helg
    Njut av ditt långa sommarlov
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *