3 dagar i några bilder …

Vart tog det ljuvliga sommarvädret nu när många av oss är lediga 4 dagar?

På Sveriges nationaldagen låg jag mer eller mindre i sängen hela tiden då jag kände mig svimfärdig så fort jag reste mig. Har ett blodtrycksapparat hemma då jag lider av högt blodtryck och medicineras för det sedan 4-5 år tillbaka men trots det brukar jag inte ligga så långt som 68 i undertryck och kanske därför jag är yr. Typiskt att just torsdagen var det fint väder <3

Igår dock var det bara att gå till gymmet men körde lite styrka på XPuls i(tidigare Arena Fitness) istället för löpbandet då jag vågade inte springa med yrseln, det ska jag göra imorgon om jag mår bra.

Vet att jag har rekommenderat tidigare dessa träningsbyxor med kompression från märket Oysho (finns på Zalando) men verkligen ett bra tips om du likt mig vill ha enkla och sköna, inga mönster här minsann …

Har du själv tips på träningskläder du vill dela med dig skriv gärna i kommentaren men enfärgade är vad som gäller hos mig.

Hemma, duscha, byta om för att kl. 13 möta upp min väninna Theresa på Köket där vi hade tänkt oss en lus (lunch utan slut)

Då lunchvalen lockade inte väntade vi till 16 för att ta del av bistromenyn som innehåller alternativ som faller mig mer i smaken. I slutändan valde vi var sin halv bookmaker med pommes. Jag var rätt så hungrig vilket är något ovanligt :)

Vi var nog där i över 5 h men sedan var det bara att gå hem med raska steg för att se sista sista settet av semifinalen i Roland Garros med italienaren Sinner och Alcaraz.

En spännande stund framför tv rutan och de där cola snören ”jag hittade” hemma var jag på väg att sätta i halsen :)

Sinner förlorade så imorgon är det Alcaraz mot Zverev och då kommer jag att hålla på Alcaraz tror jag allt … Den matchen ska jag inte missa! Tycker att det är spännande och vackert.

Apropå något helt annat så skriv ner dessa datum om du finns i Stockholm. Nicoles extra morbror Patrik har en pop up försäljning med fantastiska varor, allt från köksartiklar till lakan. Perfekt att köpa något nu till ett billigt pris som du sedan kan ge bort i Julklapp om du inte köper det till dig själv.

Följ deras konto på instagram @erlandssonshome och så finns även jag på instagram @michelacastellari

Njut av denna lördag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *