De där plaggen som jag bara måste ha …

Jag har sagt det innan men säger det igen. I min garderob ska det alltid finnas en krispig vit skjorta (helst 2) och ett par denim skjortor (har nog 4 :). Den jag hade på mig idag är från Massimo Dutti <3

Vi alla har nog de där plaggen som vi ofta återkommer till. Min dotter älskar nämligen de där blusarna med puffärm från byMalina, en väninna köper alltid Ganni t-shirtar osv… jag har vita och denimskjortor <3

På jobbet idag har det varit workshop kring AI och så har jag och en kollega haft omprov i våra respektive kurser.

Många verkar tro att jag snart ska gå på långledighet men när man jobbar på Vuxenutbildningen som jag gör har man inte den där klassiska lärarsemestern som gör många avundsjuka.

Vi får ta ut ledighet och i år har jag valt att ta ut v. 27, 29, 30 och 34. Håller tummarna för att det blir fint väder, inte vill jag uppleva den där tråkiga juli månad vi fick erfara förra sommaren … Jag älskar Sverige på sommaren men osäkerheten kring vädret gör att jag helst hade nog velat åka iväg någon vecka <3

Har du planerat någon resa?

2 thoughts on “De där plaggen som jag bara måste ha …

  1. Du är hur snygg som helst i dessa kläder och verkligen fin idag och man blir lite kär 🥰😉😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *