En sådan märklig situation …

Det blev vinst för Italien igår mot Albanien men starten med ett mål efter mindre än 25 sekunder från Albanien var inte direkt en drömstart. Dock blev det 2-1 för Italien rätt så snabbt och det resultatet förblev fram till slutet.

Denna morgon var jag på Pickesjön vid 8 tiden, sprang ett varv och gick ett men ett märkligt möte skedde där idag. När jag gick varv 2 mötte jag en man som stannade mig för han ville ställa en fråga sa han.

Han frågade efter min ålder, gav mig komplimanger, frågade om vi kunde träffas eller gå tillsammans men svarade att jag redan träffade en man (vilket inte är sant :). Efter det blev det lite märkligt om inte redan innan. Han tittade väldigt fokuserat på mig och berömde mina läppar, att de är de snyggaste han någonsin har sett och frågade mig om han kunde få kyssa mig.

Tycker nog att jag har hört det mesta men att stanna en främmande kvinna under en promenad och be om en kyss kändes lite weird … Då det inte var mycket folk där vid den tiden och jag gick själv kan jag erkänna att jag var glad när jag var tillbaka till bilen.

Han var inte hotfull på något sätt men det var något med honom som gjorde att jag tittade bakom mig flera gånger när jag hade gått därifrån.

Nu ska jag titta på ett avsnitt (eller två) av Golden bachelor för har blivit sådär kär i detta program där en man i 70 årsåldern träffar kvinnor mellan 60-75 <3 Om det när jag har tittat färdigt på programmet …

10 thoughts on “En sådan märklig situation …

  1. Michela var försiktig ⚠️ män som tar sig friheter och inte får som de vill kan vara farliga !!! Ta gärna med dig en vän nästa gång snälla 🥺 vill önska dig en härlig söndag och skönt allt gick bra !

    1. Han kändes ”konstig” på något märkligt sätt även om han var artig och bad om ursäkt för att han ställde frågan. Förutom den absurda frågan till en främling (jag) kändes hans sätt obehaglig.

    1. Det kommer jag att göra då jag tänker definitivt inte begränsa mig när jag ändå är där på vanliga tider men ska lägga ut bild bara efter att jag har varit där eller inte alls.

  2. Jag har faktiskt tänkt flera gånger när du har skrivit om den sjön ”Hur vågar hon skriva ut det..”. Du brukar väl också skriva att du är där på morgonen? Det känns inte som att det var slumpmässigt att han dök upp där, det känns inte logiskt att en man som verkar gilla dig mycket av en slump skulle dyka upp där på morgonen just när du var där.. Var försiktig ❤️❤️❤️

    1. Ska nog sluta skriva om det då jag är ändå där vid olika tider hela tiden men har en annan sjö som jag ska åka till för variationens skull … Känns kanske inte som att han just letade efter mig men han sa att han hade sett mig gå förbi och hoppades att jag skulle ta en runda till. Som sagt, han var inte hotfull men situationen kändes obehaglig speciellt med tanke på att det var bara en bil till på parkeringen <3

  3. Det är hemskt att ens behöva tänka tanken, att man inte ska våga gå själv. Men kanske någon spray eller larm vore bra….

  4. Läskigt, det finns bra försvars spray på Kjell & Company bl.a, tycker du ska köpa ett sådant, tar inte mycket plats i jackan/väskan. Har själv ett sådant, har alltid med det när jag kör taxi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *