Sallader och kläder …

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Wakakuu.

Ledig idag så med kommande NY resa som närmar sig fixade jag mina naglar och för ovanlighetens skull blev det färgen nude (sarkasm). Ska dock tillägga att idag hade jag tänkt vara lite wild & crazy och välja en militärgrön nyans till naglarna men just den jag ville var slut så det blev en av nyanserna jag alltid väljer mellan.

Idag var det helt enkelt inte meningen att gå utanför boxen på just detta. På vägen hem köpte jag mig en juice och en sallad för min kostcirkel består av just sallader, juicer, godis och fikabröd =) Tänk om jag kunde bli de två sist nämnda vad sund jag hade varit då …

Dessa fräscha sallader är verkligen så otroligt mumsiga och så tacksam att vi har i vår småstad två juice/rawfood barer som verkligen håller hög klass.

Var även och hämtade min beställning från Wakakuu för du har väl inte missat att de har vår/sommarrea med rabatter på mellan 30-50%?

Jag älskar safari färger så denna klänning med en underklänning till kändes verkligen som en Michela klänning. 850:- från Gestuz, ett märke jag själv sålde när jag hade butik.

Dessa sneakers från Eytys var också rabatterade och en sko som de flesta tonåringar verkar ha. Tyckte att alla hade de vita eller svarta på studenten men själv fastnade jag inte riktigt för de.

Lite för runda för min smak, jag är mer för Superga som du också finner hos Wakakuu på REA:n HÄR.

Nu ska jag ringa Nicoles bror Albin som idag fyller 9 år, GRATTIS ALBIN!!!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *