Relax Molly …

Det är rätt så otroligt hur mycket katter (åtminstone min katt) vilar/sover på dagarna.  På bilden nedan ser hon ut som en liten tjockis men det är hon verkligen inte, tvärtom så är hon en liten katt med dock en hel del päls…

Favoritställen är balkongen, soffan (på kanten som på bild), våra sängar och torktumlaren. Till er som har frågat så är Molly en Birma katt, de ser lite ut som Ragdoll katter men mindre (tror jag =). Man kan nog googla på skillnader mellan raserna om man är intresserad av en av dessa två.

Själv valde jag Birma katt och jag ångrar inte valet <3

Älskar färgerna på rasen, storleken på henne och så är hon otrolig lugn med ett litet undantag för 4-6 på morgonen men då stänger jag ibland ut henne från sovrummet =)

Nu håller vi tummarna för att det blir lite bättre väder än vad prognosen för helgen visar …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *