Att få överraska lite …

På förmiddagen ringde jag mor för att fråga henne om hon ville komma ner en liten stund ikväll för att äta något och samtidigt fira att Nicole om en vecka slutar sitt första år på gymnasiet.

Den dagen hon slutar ska hon nämligen jobba så tänkte att det passade bra idag speciellt med tanke på att mor hade sagt innan att hon ville ge Nicole en liten peng inför NY resan då de andra barnbarn har fått kläder av henne.

Alla små pengar är nämligen välkomna då Nicole sedan i julas har ett NY sparkonto som lär nu inte växa mer då vi åker om 10 dagar. Hon blev verkligen glad för bidraget och så kunde jag inte heller låta bli att uppvakta henne med en liten present =)

Både hon och jag är nämligen helt förtjusta i presenter och ä l s k a r paket <3

Ett bidrag till resan från mormor och något att packa ner till resan från mig, kan det liksom bli bättre? =)

Nöjd tjej med sin nya tisha från Comme Des Garcons Play. Hon fick en långärmad randig i julas, för 2 veckor sedan samma tisha som idag men i vitt och nu alltså en svart. Man kan helt klart påstå att hon gillar detta märke så en glad tonåring som om en vecka slutar sitt första år på gymnasiet där hon stortrivs.

Mormor frågade henne om hon redan nu vet vad hon vill göra efter trean och det fanns inga större tveksamheter: jobba ett år för att tjäna pengar, resa med vänner i några månader och sedan plugga utomlands eller här i Sverige. Tycker att det låter som ett underbart upplägg <3

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *