Att kanske förlora en vadslagning …

När Lady Gaga några dagar innan Oscarsgalan gjorde slut med sin kille, började ryktena sprida sig ännu starkare om att känslorna vi såg på bioduken i filmen ”A Star is Born” var verkliga.

Majoriteten verkade vara säkra om att Bradley Cooper och Lady Gaga skulle inom kort bli tillsammans.

Jag är dock alltid lite motsträvig när det gäller att tycka som de flesta för min syn är och var att man kan spela en film där man ser kära ut och ge intervjuer där de man ut att tycka om varandra utan att för den saken skull verkligen vara in love …

Så tyckte jag till den graden att min väninna Ann-Louise och jag har en öppen vadslagning kring huruvida Bradley och Lady Gaga kommer att bli tillsammans.

Jag sa ”nej”, hon sa ”ja” och på spel står en enkel pizza. Efter gårdagens nyhet om att Bradley och Irina har nu avslutat sitt förhållande verkar det nu som att det är jag som får bjuda på den =) men det återstår att se …

Vad tror du?

 

 

2 thoughts on “Att kanske förlora en vadslagning …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *