Att fira med lite tårta …

När jag själv drev butik så fick man se hur olika vi kvinnor shoppar.

Vissa av oss går in i butiken flera gånger för att prova plagget man har tittat ut, vissa går in flera gånger och provar i förväg i väntan på rean (trots att rean enbart är 2-3 ggr per år) vissa impulsköper, vissa måste övertyga sig själv genom kommentarer som ”en sådan behöver jag” trots att man kanske har flera sådana men denna har någon ny detalj =)

Shoppandet  kan helt enkelt se väldigt olika ut. En kund jag hade förmånen att ha i butiken hade en väldigt smart strategi. Om hon gillade något så provade hon det, tog kort på sig i plagget för att sedan gå hem. Kunde hon inte släppa tanken på plagget kom hon tillbaka dagen efter och shoppade det. Ett smart sett för att undvika de där köpen som är för stunden och som man kanske ibland kan ångra.

Själv har jag nu provat min svarta klänning (se tidigare inlägg) och sedan hängt den i garderoben för att låta just de där 24 h gå. Nu har jag dock bestämt mig för att behålla den för konstigt nog har jag faktiskt ingen svart klänning och denna är precis vad jag behövde <3

Nog om klänningen …

Idag hade jag med mig till jobbet en Restoria tårta, en tårta som en av mina kollegor gillar extra mycket och som vad jag har förstått är ursprungligen från just Borås.

Kan inte påstå att jag tycker att den är den godaste jag har smakat men så är jag i grund och botten ingen tårtmänniska heller (trots att jag idag lyckade äta tom. 2 bitar =) Köpte med mig tårtan för att fira att sommarlovet snart väntar men framförallt för att fira att ska jobba heltid nästa läsår och får därför fortsätta att jobba med dessa fantastiska kollegor.

När jag kom hem gick jag direkt på stan för att leta efter något gult att ta på mig imorgon kväll när jag ska på Nationalnattsvaka där klädseln ska vara gult och blått <3

Ska bli riktigt roligt att se vad jag har tackat ja till =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *