Ni har tagit studenten …

Om två år är det förhoppningsvis min dotter som kommer att fira sin student, slutet på sin gymnasietid.

Idag var jag dock på gymnasieskolan där jag jobbar för att titta på några av de elever (som jag har vikarierat för i psykologi och sociologi) stå där med sina studentmössor och med alla de förhoppningar och drömmar om sina respektive framtid.

När de kom fram och kramade mig så hade jag helt klart svårt att hålla tårarna tillbaka speciellt med tanke på att de själva grät för alla de känslor som denna dag innebär för de. Vissa skrattade, vissa dansade, vissa grät, alla sjöng <3

Tycker att det är så mysigt att se den sammanhållning som finns bland många ungdomar, det är fantastiska unga kvinnor och män som stod där och firade sin dag innan alla familjer kom för att se de med plakat, blommor och nallar.

Här några av de unga kvinnor jag fick förmånen att vikariera för i psykologi (och självklart frågade jag om jag fick lägga ut detta kort)

Att det är bland annat dessa ungdomar som kommer att prägla framtiden på olika sätt gör mig trygg.

GRATTIS TILL ER ALLA!

Nu ska jag snart ta en kall dusch (över 25 grader här i småstaden) och byta om för att fira Sveriges nationaldag genom en inbjudan som känns väldigt trevlig.

2 thoughts on “Ni har tagit studenten …

  1. Hej
    Det är skoj att se på alla som tar studenten alla är så finklädda mm
    Ja imorgon 6 juni är det Sveriges National dag och det ska bli kanon väder, underbart Ha en fin dag imorgon
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *