Smakråd önskas …

Oftast, typ nästan alltid är jag väldigt säker på vad jag gillar och inte gillar på mig men nu skulle jag bli glad om du kunde lämna ditt smakråd här i bloggen.

Beställde denna oversize klänning från Rodebjer. På bilden ser du att man kan ha den urringad men drar man inte den vid sidorna så hänger den utan att någon dekolletage syns, något som gör klänningen väldigt användbar till de flesta tillfällen.

En tråkig svart klänning eller en en klänning som jag kommer att använda vid många tillfälle då den är svart, oversize och skön?

Ja eller nej? Ska jag behålla den eller skicka tillbaka den? Brukar som sagt inte vara alls velig …

Längden gillar jag sådär. Tråkig längd eller bara klassisk?

Positivt är att det verkligen är en året runt klänning så JA eller NEJ?

14 thoughts on “Smakråd önskas …

 1. Den är jätte fin, jag vill också klicka hem den, har haft koll på den i ett par veckor ?. Behåll och använd!!

  1. Det lutar mot det, den är väldigt användbar och så är den otrolig skön måste jag säga. Klicka hem den så kan du prova den eller så går du till en butik och testar den direkt. Tycker att nätshopping är ibland svår =)

 2. Tyvärr så är det just den nätshoppingen som gör att många butiker får ta ner skylten.. folk blir utan jobb och städerna blir skittråkiga..

  1. Förlåt först och främst att inte din kommentar publicerades på automatik. Det är något fel just nu då en massa spam kommentarer kommer så hoppas få detta fixat snart =)
   Håller fullständigt med dig men som konsument så kanske jag inte vill betala ett plagg på ordinarie om samma finns 20% billigare på nätet plus att just det plagget kanske inte ens finns i din stad. Vi är helt överrens om vilka följder nätshopping kommer att ha och redan har. Har själv stängt butiken men även webshopen för även där är det väldigt tydligt att de enda webshoppar som fungerar är de stora.
   Tror att leverantörerna måste göra det enklare för de som har butik genom att kanske själva stå på ett lager så att butiker slipper köpa in det stora lagret som är alltid svar att 100% sälja ut. Har du kvar din? Hur går det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *