Grattis X 2

Idag var det bara att ta itu med de där garderoben där kläderna bara låg lite överallt utan någon ordning.

Kanske var det för att jag igår fick min nya dammsugare som jag kände någon slags önskan om att börja städa (stor projekt det där =) men så tog jag ut allt och kaos var ett faktum. Härlig musik i bakgrunden och kaffe …

… och så hade jag en stor plastkasse där jag la allt som jag inte ville ha. Den kassen körde jag sedan till mor som ska gå igenom den innan hon tar med sig det till U-hjälpen som har en butik här i Borås där hon ibland frivilligt hjälper.

Allt från kläder till prylar som bara legat och dammat. Jag gillar i n t e att hamstra, en sak in, en sak ut är lite mer min grej. Vill gärna ha luftigt och får lite panik när det blir för mycket, en känsla som dock jag delade mer med min far då mor och lillasyster är mer åt ”more is more” i hemmet och man kan hitta små figurer lite överallt hos de.

Jag är definitivt inte klar ännu men har påbörjat denna städningsprocess …

Idag är det Italiens nationaldag <3

På bilden ser du Ponte Vecchio i Firenze (Florens), en helt underbar stad som bland alla andra övriga gånger besökte jag vid ett par tillfälle när en väninna och jag skolkade från skolan vid just ett par tillfällen…

Även lärare har en historik =) Min mor sa nämligen då jag aldrig var sjuk att jag fick ta 2 fria dagar på ett läsår vilket jag verkligen lyssnade på … Vi tog tåget från Bologna vid 9 och ca 40-45 minuter senare var vi framme. Vi vågade nämligen inte stanna i Bologna ifall oturen ville att man skulle träffa på någon som våra föräldrar kände =)

Säga vad man säga vill men jag tycker fortfarande idag att Italien är en av de vackraste länderna så grattis Italien <3

Det är inte bara Italien som fyller år, min väninna Johanna blir 46 idag så stor grattis till dig med vännen <3 Hip hip Hurra Bella Johanna !!!

Nu ska jag kanske ändå städa lite till och sätta på gamla italienska låtar från min tonårstid och drömma mig tillbaka i tiden <3

2 thoughts on “Grattis X 2

    1. Det som är så fint i Italien är just variationen, kulturen, maten, stilen … Något i luften =) Svårt det där med att ha två länder i sig faktiskt, man saknar alltid det landet där man inte bor i … Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *