5 km, bättre än inget och hälften av milen …

Klockan 9 idag var det dags för min och Nettans morgonlöpning vid Pickesjön men då hon är den tränade och jag den hon ska få att springa mer än 1 km så hade hon idag bestämt att vi skulle springa 5 km och då en bit i skogen då rundan kring sjön är annars 3,5 km.

Denna morgon var det verkligen det allra mest fantastiska vädret för att just motionera utomhus och jag njöt varje sekund då inte någon backe kom =)

Nettan är verkligen fantastisk och har en sådan känsla för att få mig att lägga av. Mitt problem är inte att jag får ont i benen eller dylikt, mitt problem är kondition och att jag är lat =) Här visar hon vägen och jag följer snällt utan några som helst invändningar.

Syret, minimalt med folk, naturen, ojämnt mark (bra för magmuskulaturen) och att bara vistas utomhus, är bara så glad att jag har börjat göra detta om så även bara 3,5-5 km och bara 2-3 ggr i veckan. Allt är bättre än det jag gjorde innan, dvs. i n g e t.

Klarade 5 km galant och när vi var i mål hade jag nog kunnat springa mer för då var jag inne i andra andningen. Vi tog en kort promenad efteråt bara för andas ut.

Ansiktsfärgen matchade tröjan idag efter att vi var klara men gott att det syns att man har sprungit …

Måste investera i nya träningskläder men gillar inte för mycket mönster så tänkte kolla om jag hittar någon sportbutik i Marbella när vi ska dit om en vecka. Mina relativt nya löparskor älskar jag så sådana har jag nu som ska se till att jag springer snart milen. Egentligen tror jag att jag kan det men bara när det är plant vilket det inte är på Pickesjön.

Idag gör jag dock en check på 5km och är nöjd med det.

Tack bästa Nettan för alla fantastiska tankar om livet, en underbar människa är du <3

Efteråt tankade jag bilen, gick och handlade lite och snart ska jag sätta igång med lite städning och plugg …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *