Flytt, nya kapitel i livet och vila …

Jag har sedan länge haft periodvis svårt att sova hela natten men när jag denna vecka har vaknat vid 3 och inte kunnat somna om så har jag inte riktigt mått som bäst. I torsdags vid 22 spydde jag tom. pga. övertrötthet (tror jag) men nu har jag fått utskrivet några tabletter som dock räcker i bara 4 dagar för att jag ska kunna vila och slappna av.

Min dag började dock med lite gröt med Babis på Kafé Orion för att sedan åka ut till Sandared för att hjälpa under ett par timmar min väninna och fd kollaga Lotta med sin flytt. Lotta och jag jobbade som gymnasielärare på Bäckängsgymnasiet för typ 15-16 år sedan medan idag är hon på Sveneriksonsgymnasiet där hon undervisar i italienska och svenska.

Det var faktiskt tack vore att jag fick gå in och vikariera för 1 år sedan 2-3 lektioner åt henne som jag kände att ”det är faktiskt min grej” och så påminde Lotta mig att jag är en duktig lärare med skinn på näsan, ord jag nog verkligen behövde höra och tro på efter butiksepoken =)

Vilket underbart hus hon och fd mannen har nu sålt!

Ett gästhus på tomten, Nicole hade älskat att ha sitt egna lilla hus!!! Men Lotta har även haft turen att hitta en underbar planerad etagelägenhet som ligger precis bredvid döttrarnas skola och nära till allt. Med lite ny färg på väggarna och nytt golv kommer den att bli hur fin som helst och känslan om en ny egen bostad kommer att bli hur bra som helst.

Många som hade samlats för att hjälpas åt idag så fick möjligheten att hälsa på några lärare från Sven Eriksonsgymnasiet medan vi gick upp och er för trapporna för självklart bor hon nu längst upp =)

Vi blev serverade kaffe, smörgåsar och sockerkaka för vår lilla insats men när det som skulle flyttas var färdigt så åkte jag till Pickesjön för att ta en promenad och andas lite frisk luft då jag visste att jag sedan skulle hem och bara försöka sova.

Sprang inte idag då jag hade jeans och inga löparskor men en skön promenad i det vackra vädret är åtminstone lite motion.

Väl hemma satte jag på en dokumentär men somnade utmattad till den och gissar att jag snart kommer att göra detsamma. Har sovit ett medel på 3-4 timmar per natt i en vecka så inte märkligt att kroppen nu när den kan koppla av tom. helg vill bara vila. Imorgon bitti väntar dock löpning och en massa små saker som står på sådana berömda ”to do listor”.

Hon är åtminstone nöjd att ha mig precis där hon vill ha mig <3

6 thoughts on “Flytt, nya kapitel i livet och vila …

 1. Vad du lurade mig med den rubriken:) Trodde att du skulle flytta ihop med din ”vän”:) Tänk vad glad man kan bli för någon annans skull, som man inte ens känner. Men nu var det ju tyvärr inte så..

  1. Hahaha! Förstod nästan att man kunde misstolka att det var jag som flyttade =) Ett litet strategiskt val får jag väl erkänna … men kan säga att jag kommer inte riktigt i första tag att bli sambo oavsett vän i mitt liv eller inte. Jag uppskattar att ha eget och att träffas när man kan och vill, känns mer som att man dejtar istället men sedan har jag nog önskan att flytta från Borås när Nicole har gått ur gymnasiet men mycket kan hända på vägen så en dag i taget <3 Helst av allt hade jag nog velat flytta till Florida, Kalifornien, Colorado eller Montana för att kanske istället hamna i Göteborg =)

 2. Blev också ”lurad” av rubriken, hehe! Jag hoppas liksom Anna att du har en speciell vän som gör dig lycklig, det är du verkligen värd även om jag inte känner dig.
  Genom bloggen har jag under åren jag har följt dig bara fått känslan om en kvinna som har gått igenom en hel del stress och där vi har bara fått ta del av en bråkdel av det du har velat dela med dig av. Önskar dig en massa kärlek och lycka.

  1. Tack snälla <3 Ja, även om jag inte ljuger i bloggen så berättar man inte hela sanningar med hänsyn till andra människor så ja, det finns lite stress i kroppen som jag behöver ta itu med men nu ska jag börja med att springa denna söndag morgon för det hjälper nog på många positiva sätt ... Skönt att kicka igång denna söndag för efter lite hjälp för att sova är jag idag åtminstone utvilad vilket är otroligt skönt ... Kram och tack <3

 3. Hej
  Jag önskar dej all lycka, jag har ju följt dej rätt många år. Och du verkar vara en underbar vän och värd allt. Hoppas du får tillbaka din sömn, det är ju så jobbigt att ej få sova, säkert var det därför du spydde av trötthet. Frisk luft och motion gör mycket Har du fått ner ditt kolesterol ?
  Jag ska också ut och springa idag, är igång igen efter jag halkade i början av mars, det var ishalka en morgon och jag fick gips på armen
  Ha en fin söndag
  Kram

  1. Ja, Nettan, du har verkligen följt mig genom olika butiker och den stressen som de har medfört men en hel motvind i en bransch som redan är svår i sig … Kolesterolet ska de ta blodprover på igen om 5 veckor för enda sättet att kolla upp det är just genom blodprov så efter det får jag reda på om jag ska fortsätta med samma medicin eller inte. Det farligaste är nog kombinationen kolesterol (av den farligare typen) och högt blodtryck så blodtrycket är nog det som jag fokuserar att få ner även genom träning. Ska öka på motionen nästa vecka för då är jag i Marbella och kan inte tänka mig ett bättre sätt att starta dagen än med lite löpning på strandpromenaden <3 Hoppas du har själv kunna springa efter din halka och trevlig söndag till dig med <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *