De allra enklaste pizzabullarna …

Förra veckan önskade Nicole sig pizzabullar, något jag inte har gjort på typ 8 år =) Istället för att dock göra degen själv som jag gjorde då valde jag den allra enklaste varianten för keep it simple är lite mitt motto i köket =)

Jag köpte en förpackning färdig pizzadeg med tillhörande tomatsås som jag bredde på degen efter att ha dragit ut den. På den la jag även några tunna skivor parmaskinka, lite riven ost samt 3 pressade vitlöksklyftor.

Efter att ha rullat ihop degen delade jag den i bullar som jag la på platan där jag hade hällt lite olivolja på. Gräddade sedan i ugnen i ca 15-17 minuter. Jag föredrar när de blir lite knapriga och nästan brända =)

Mumsiga och Nicole godkände de vilket är lite av ett mirakel <3

Buon appetito!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *