Vårig nyans på naglarna …

Det var ett litet Aprilskämt i förra inlägget som nog innehåller en stor dos italiensk humor för att jag skulle halsa en flaska Aperol skulle nog aldrig inträffa direkt. Ett aprilskämt jag gick på innan Nicole föddes stod publicerad i Borås Tidning. Här i vår småstad finns nämligen en hundkapplöpningsbana men i BT stod att man hade beslutat att en kattlöpningsbana skulle också öppnas.

Artikeln hade även en bild på en katt med stora glasögon på (typ sådana man har vid löpning om man är riktig proffsig). Jag gick på det direkt och sprang till Nicoles pappa, visade artikeln och frågade honom hur han trodde att de skulle få katterna att springa så fort som möjligt =)

Nu är det dock den 3/4 och våren närmar sig!

Idag började mina lektioner först kl. 12 så passade på att ta en tidig morgontid på Smith Beauty för att fixa naglarna. Igår kväll fransar, idag naglar som fick en ljus nyans av persika, en nyans som jag gillar väldigt mycket. Tycker att Rimma gör en form på naglarna som jag älskar då de smalnar till, ballerina form tror jag att den kallas och trots att några andra har försökt sig på samma form när hon inte har haft tider så ser de aldrig likadana ut. Bäst är hon <3

Klockan 16 var jag åter hemma efter att ha haft två lektioner i sociologi. Det går nämligen fort dit och hem nu när jag kan ta bilen. Hem för att byta om och så åkte Nicole och jag till Pickesjön då hon hade lovat mig att följa med mig och springa runt sjön.

Den lilla tonårskroppen behöver också rörelse så hade redan förra veckan mutat henne för att hon regelbundet ska följa med mig utan invändningar och suckande 2 gånger i veckan.

 

Jag sprang min runda medan Nicole sprang och gick. Det där flåset får man bygga upp oavsett om man är 47 eller 16 =)

Nu har jag tvättat håret och sitter med en härlig hårinpackning i håret som jag snart ska skölja ut … Nu väntar en skön kväll och både imorgon och på fredag har jag lektioner som är redan planerade så kan förbereda i lugn och ro inför lektionerna nästa vecka. Så skönt …

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *