Vilka kurser jag har sökt till höstterminen …

Ikväll om två veckor åker vi en vecka till Marbella!!! Enligt min syster som jag pratade i telefon med och som påminde mig om hur dålig jag är att själv höra av mig och att det är gratis att ringa =) så har mor redan börjat packa för den främsta anlednings till att vi alla ska träffas där är att en gemensam semestervecka som varken är i Bologna eller här i Borås är den vad mor önskar sig mest nu när hon fyller 70. Ska bli riktigt mysigt <3

Men tillbaka till nutid. Igår kom jag hem tidigare än vad jag vanligt gör på fredagar då klassen jag har som sista lektionen var på resa i Stockholm.

Skönt att vara hemma redan vid 14 så bytte om till träningskläder och åkte till Pickesjön för mina 4 km löpning. Skulle  springa även idag vid 14-15 men somnade =)

Fick. inte så många timmars sömn inatt så när jag la mig för att titta på en film vid 12 tiden slocknade jag =)

Nu har jag anmält mig till några universitetskurser inför nästa läsår. Vet inte riktigt hur mycket jag kommer att jobba så har valt några distanskurser för att sedan bestämma mig när jag vet lite närmare om hur det blir på mitt jobb. Har än så länge sökt kriminologi 2, filosofi 2, viktimologi (läran om offren) och rättspsykologi (avancerad nivå).

Älskar att titta på alla intressanta kurser som finns att plugga då skolmiljön är nog lite min arena …

Vill du se alla universitetskurser för hösten så är nämligen anmälningarna öppna. Titta in på antagning.se  

 

2 thoughts on “Vilka kurser jag har sökt till höstterminen …

    1. Hej Carin, märket heter CKN of Scandinavia och är ett danskt sådant … Älskar färgen och har den även som väst. Googla om du hittar den men osäker om just denna finns i Sverige tyvärr …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *