Pizza och tjejsnack …

Holly, Nicole och Linn har hämtat en Pan pizza (evigheter sedan jag åt en) som vi delade medan vi satt i köket och pratade lite tjejsnack. Att jag fick vara med är en mirakel =) men en mycket trevlig sådan då jag gillar att lyssna och att få frågor.

Tjejkväll har de denna lördag kväll medan gårdagens kväll tillbringade de med två mycket trevliga killar (ja, O och A, jag tycker att ni är riktigt trevliga =)

Tänkte ikväll rekommendera en otrolig intressant dokumentär på SVT Play som jag såg denna eftermiddag.

Den heter Amerikas förenta slavar och där undersöks fängelseindustri i USA med sina 2,2 miljoner intagna. När man har tittat färdigt på denna dokumentär kan jag inte annat än tycka att den rätt så provocerande fängelset Halden, i Norge inte längre känns lika provocerande. Länk för några inlägg sedan…

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *