Min söndag …

Jag är rätt så nöjd för denna vecka har jag sprungit 3 ggr om så även bara 4 km. Från 0 i motion (förutom några enstaka väldigt korta perioder på en vecka under senaste 8 åren) till att nu verkligen försöka hålla dessa 3 ggr/vecka. Ska så småningom öka farten (från snigelfart kan det bara bli bättre =) och så öka antalet km så att jag kommer upp till den milen jag vet att jag klarar av.

I bilen, i väntan på Nettan då jag alltid kommer 5-10 minuter före bestämd tid.

Kl. 8 mötte jag upp min väninna Nettan och så löpte vi 4,5 km idag för att även öka på farten i slutet. Lite sådär jobbigt men för mig handlar det inte om att benen inte orkar, det är konditionen (sk. flåset) som är jobbig. Efter vår löpningsrunda åkte jag och tvättade av bilen.

Jag ogillar smutsiga bilar och ska boka tid för riktig tvätt och städning av den men tills det blir av kände jag bara för att åtminstone tvätta av den så gott jag kunde. Sedan åkte jag direkt och tankade den så att hon nu är klar för vår lilla pendling till och från jobbet.

Vid 11.30 mötte sedan Nicole och jag upp Ann-Louise och Saga för en gemensam brunch på Kafé Viskan som verkligen har en underbar mumsig sådan. Gillar att det finns M Y C K E T att välja mellan vilket verkligen så är fallet. Vi pratade lite om vår kommande NY resa i mitten på juni, en stad Nicole och jag besökt för ca 4-5 år sedan men som hon nu kommer att vilja utforska mer än sist =)

Och JA hon har lånat min hoodie =)

Nicole har jobbat 14-19 och nu väntar en lugn och skön söndagskväll innan en ny arbetsvecka väntar <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *