Tidig middag/sen lunch I Göteborg …

Igår vid 16.30 mötte jag upp Theresa, Ann-Louise och Maria för att åka till Göteborg några timmar och ta en tidig middag/sen lunch i varandras trevliga sällskap.

Mysigt att sitta och prata, ta ett glas vin (ja, verkligen bara ett glas då jag är nog allergisk mot alkohol =) och komma ifrån den där vardagsmiljön som är bra att lämna ibland om även för några få timmar.

En röd Maria och jag =)

Denna söndag väntar en massa tvätt, frostar av frysen och städar den med när jag ändå är igång och sedan ska jag sätta mig och plugga då en ny bok i kriminologi ska läsas innan nästa helg. Ikväll rundar jag kanske av med en liten kvällspromenad för att även få lite friskt syre =)

Molly är överlycklig när jag ligger i sängen och pluggar så att hon kan rulla ihop sig på mina ben. Livet som katt känns rätt så skönt utan att jag för den skull har någon insikt om deras tankar men när jag bara tittar på henne kan jag känna att hon kan knappast ha några större bekymmer i livet <3

Önskar dig en trevlig söndag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *