Vårnyheter som får oss att längta …

Inlägget är reklam för Wakakuu och innehåller annonslänkar

Vad hände liksom idag med vädret? Snö och slask på förmiddagen när jag gav mig ut för några ärenden för att på eftermiddagen se solen skina genom fönstren? Skulle ha pluggat en massa idag men somnade. Lider åter av högt blodtryck och tröttheten och yrsel är sådana symptom som jag tydligt känner av när det går upp igen så sov nästan hela eftermiddagen.

Tur att jag hade service på min frys som nu har frostats av och glänser samt väntar nu på att fyllas på med en massa nytt. Att han kom tvingade mig gå upp så att jag åtminstone spenderade kvällen i vaket tillstånd. Imorgon har jag tid hos läkaren för att förhoppningsvis få en ny medicin som hjälper. Inte bra alls att gå med högt blodtryck för länge så hoppas att möta  en bra och kunnig läkare imorgon.

Nu ligger jag i sängen, mår sådär men kan självklart inte somna =) Ligger därför och drömmer om vår och tittar lite på vårnyheter hos Wakakuu som har fått in en hel del vårnyheter. Allt från vårjackor från Moncler till denna söta blus från Ganni.

Då jag älskar denim av alla möjliga slag så kunde jag inte annat än att bara fastna extra för denna denim skjorta från Isabel Marant och självklart tishan från samma märke. Jag har en sweater från Marant som jag använder flitigt, de har även en underbar luvtröja och andra sweaters från samma märke om du likt mig gillar märket.

Denna ljuvliga ljusblåa top från 2ND Day

Gå in även i webshopen och sök på den underbara shoulder bag från See by Chloé väskan, helt ljuvlig …

Den alltid tidlösa och klassiska skinnjackan från Acne, wow!

Visst blir man sugen på våren nu, vad tror du? Får vi vänta länge eller blir det en sådan fantastisk vår och sommar som förra året? Kan vi ha en sådan tur igen eller var det ett historiskt vår/sommar som vi får vänta många år att få uppleva igen? Vår och sommar blir det oavsett hur de blir och ögat kan inte annat än att längta efter ljusare plagg som får oss att längta <3

Titta som sagt in HÄR för att ta del av underbara vårnyheter från kända märken som Helmut Lang, Moncler, Ganni, Isabel Marant, Gestuz, By Malina, Nike, Acne, Marlene Birger med många fler …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *