Sneak peak köket …

I eftermiddag ska jag lägga ut bilder på den helt underbara nya vardagsrum/kök som väntade på oss när vi igår kväll kom hem från semestern.

Fantastiska Ulrica Green och Hans som har startat företaget M2 interiör har under tiden jag har varit iväg gjort det jag har längtat att göra sedan ett par år tillbaka.

Nicole och jag bor nämligen i en bostadsrätt som byggdes för 2 1/2 år sedan, vi köpte vår lägenhet på ritning och jag hade valt tapeter till hemmet utan att ens veta hur det skulle se ut så blev aldrig riktigt nöjd då vissa färger passade inte till mina möbler och annat som jag naivt trodde skulle bli bra direkt.

Med åren har jag även börjat gilla mer och mer mörka väggar, kanske för att jag alltid har haft vit och trodde aldrig att jag skulle falla för mörka nyanser i hemmet. Aldrig säga aldrig som man ofta påpekar.

Medan vi var iväg och Ulrica och Hans målat väggarna i vardagsrummet och alla små ytor i köket samt lämnat in alla köksluckor för att de skulle sprayas i samma färg. Nya handslag till köksluckorna, satt upp en fototapet i vardagsrummet, möblerat om, lyft fram möbler jag har och voilà väntade ett nytt hem på oss, ett hem som jag verkligen gillar.

Små saker är kvar som ska fixas inom några veckor men det som verkligen är väldigt påtagligt är hur mycket lite färg kan göra samt att med små medel och den inredning man redan har kan man få en helt ny känsla.

En bild kommer redan nu men ett inlägg med fler bilder kommer senare idag.

Denna bild är tagen innan vi flyttade in men man ser tydligt hur det såg ut.

Och sedan igår så tycker jag att det är en helt annan lyxkänsla <3

På min Insta story @michelacastellari har jag filmat lite om du är nyfiken att se hur det blev.

Som sagt … more will come <3

 

4 thoughts on “Sneak peak köket …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *