Målning köket …

Som en fortsättning på förra inlägget kommer här bilder på hur snyggt (tycker jag verkligen) det blev med Ulrica och Hans målning i köket, som har gått från standardvit till en mörkare gråare nyans. Återkommer med vad färgen heter och var den är köpt när infon har kommit till mig.

Är du dock sugen på en homestyling så maila gärna min fantastiska väninna Ulrica för hon och Hans är verkligen underbara människor som har idéer, kunskap och energi men som även kan kosten att anpassa de efter den budget man själv har möjligt att lägga på det. Ulricas mail är: ulrica.green@m2interior.se

Det jag dock vet är att de matt guldiga beslagen till alla luckor i köket kommer från Beslagdesign på Holgers och kostade 55:-

I förra inlägg kan du se lite hur det såg ut innan och nu ser det istället ut så här …

Ser du den platta i marmor så förstår du att något mer planeras in för köket …

More will come … <3

2 thoughts on “Målning köket …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *