Att planera hur man vill ha vardagsrummet …

När man flyttar in i ett nybygge efter att ha bott i ett charmigt gammalt hus/lägenhet så måste man verkligen bo in sig för att veta hur man verkligen vill ha och jag är en sådan som pendlar lite i min smak.

Har dock insett att jag är färdig med det vita. I min ”gamla” lägenhet var det mycket vitt och ljusare toner medan nu känner jag mer och mer för mörkare nyanser i hemmet. Svart färg som var tidigare otänkbar i min värld är nu en av grundfärgerna jag gärna vill få in tillsammans med guld och en snygg glansig grå sammet.

Att bo in sig i vår nya lägenhet har tagit sisådär 2 1/2 år … Jag är helt enkelt lite sen och så även ekonomin då jag är inte den som går och köper något ”så länge”. Hellre behåller jag det jag har tills jag har möjligheten men nu får jag kompromissa på vissa möbler tills jag får det där drömjobbet som jag inte ens vet vilket det skulle vara ännu =)

Det som dock ska göras är att måla vardagsrummet. Börjar med det någorlunda billigaste alternativen så att jag känner att vi kommer framåt i vår home styling. Mitt sovrum och Nicoles samt även hallen fixade helt fantastiska Ulrica och Hans som har öppnat företaget M2 interiör för att just hjälpa en att få ihop alla de tankar man har till ett mål.

Här kommer några Inspo bilder från google.

Självklart kommer det inte att se ut som på bilderna då jag har helt andra möbler/lampor men känslan av det mörkare kommer att bli så snygg tillsammans med mina fina guldiga gardiner från Designers Guild och guldiga detaljer.

Murrigt, elegant och cozy is the new me at home =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *