Sveriges nationaldag …

Tillhör inte de personer som har firat dagen med goda bakelser med svenska flaggor på eller härliga grillningar. Nejdå, min enda utflykt har gått till Almenäs för att i all sin enkelhet hälsa på och titta till min dotter som tillsammans med 2 andra kompisar var en av ett tiotal ungdomar som jobbade på någon tillfällig lekborg som hade ordnats för att fira Sveriges födelsedag och som självklart lockade familjer.

Nicole hade hand om hopp borget och kan du bara tänka dig alla otåliga föräldrar som vill att just deras barn ska få hoppa då de själva väntar med kanske inte allt för stort tålamod (det är ju trots allt barn). Att vakta, kolla och ta biljetter från 9-18 var nog inte en alldeles ”dans på rosor” men som tur är älskar hon barn medan jag själv älskar barn som uppför sig =)

Där stod hon och kan inte riktigt förstå att hon nu ser till att barnen får hoppa istället för att hoppa själv. Från barn till tonåring på väldigt kort tid, så känner jag …

Självklart såg jag även Matilda och Tilda där en jobbade med biljettförsäljningen och den andra med en annan aktivitet, att få barn att sparka bollen i mål eller något liknande =)

Hoppas att de fick rotera och jobba på de olika attraktioner för att stå på samma ställe i 9 timmar är kanske inte det ultimata.

Oavsett kul att Almenäs bjöd på lite familj aktiviteter denna för många lediga dagar. Själv åkte jag hem efter att ha pussat på min lilla och sedan har nog mestadels Molly och jag legat i sängen och tittat på några dokumentärer på SVT Play.

Sveriges nationaldag och Nicoles farmors födelsedag har alltså firats i all stillhet och utan jordgubbstårta … En skandal egentligen =)

Imorgon är butiken öppen 11-14 och på lördag 10-14 om du vill komma ner och titta på utförsäljningen <3

Detta set (som jag själv har) har jag nu tagit upp i butiken. Både byxan och toppen är från Gestuz och kostar nu 399:- styck (jag har storlek S på båda). Du hittar de självklart även i webshopen wwww.lavendettaclothing.se under varumärket Gestuz.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *