Att lyxa till det med lite pedicure …

De senaste veckorna har varit lite av en bergochdalbana av känslor gällande beslut jag ej kan/kunnat påverka och sådana som jag själv kan men som jag inte riktigt vet hur jag ska förhålla mig till.

Idag hade jag butiken öppen 10-14 och även om vissa tappra kunder tittade in så var staden lite folktom för vad annars en varm lördag med en temperatur på 27-28 grader? Alla som hade möjligheten åkte nog till havet eller sjöar för att sola och bada vilket självklart är det alldeles rätta valet istället för att vara på stan.

Dock kan ibland stan bjuda på annat som havet och sjöar inte kan. För att varken Tania och jag skulle stänga oss in och titta på Netflix resten av dagen så bestämde vi en pedicure direkt efter att jag hade stängt och voilá satt vi där i var sin massage stol som i amerikanska filmer med var sin kaffe och med var sin tjej som fixade våra sommarfötter.

Jag ogillar egentligen fötter och naglar på fötterna så viktigt att ta hand om de om jag inte bara ska klippa bort allt för att slippa se de =) Gillar inte heller synen av människor i öppna sandaler när de har hårda hälar  som de inte har tagit hand om. Lite av en fotfobi har jag nog så en av mina löften till mig själv var att börja ta hand om de på alla möjliga sätt för att just inte behöva stänga in de i sneakers hela sommaren.

En skön timma med fotmassage, oljor, filning, målning och allt det som ingår i en noggrann pedicure. Älskar känslan efteråt med helt lena fötter och perfekta naglar på foffsingarna …

Netflix dokumentärer fick alltså komma i andra hand idag för förutom detta delade vi även på en pizza innan vi gick och tittade på en tonårsfilm (den enda som inte var tecknad) men den var helt ok då vi var lite bio sugna denna lördag kväll. En halv pizza är en light pizza i min värld och så ska vi träna imorgon så tycker att vi var värda den innan bion.

 

Nicole har varit med tre kompisar i Göteborg, de har sovit över hos en kompis och tillbringat hela dagen idag på Liseberg men nu är hon hemma för att jobba imorgon.

Nu är klockan dock 23 och kanske att jag hinner med lite lite Netflix innan jag somnar gott denna lördag kväll efter en dag som faktiskt blev mycket trevligare än vad jag trodde den skulle bli =)

4 thoughts on “Att lyxa till det med lite pedicure …

 1. Hahahah … jag har oxå fotfobi och jag blir helt galen för jag kan liksom inte sluta titta på fötter fast jag blir äcklad…:-). Ser i dina tidigare inlägg om lägenheten, det kommer bli jätte snyggt, mörkt och elegant, du har god smak så det ska bli kul att se. Jag har inte riktigt hängt med här inne, drar du ner på butiksverksamheten helt och bara kör webbshop?

  1. Hej! Tror nog att vi är några som har fotfobi och kan därför inte alls förstå de personer som förknippar fötter med något sexuellt, hahaha!
   Idag ska vi ta hit olika färger för hos mig kommer både varmt och kallt ljus in och därför väldigt viktigt att testa innan man målar ett helt vardagsrum då färg kan ändras beroende på ljusinsläppet. Längtar så efter att få göra om.
   Butiken kommer att stänga inom några månader och webshopen kommer att få leva vidare med några märken som ej säljs i Sverige för jag vill inte ha samma märke som alla andra <3

 2. Hej

  Härligt att det är fler som jag, Urk jag gillar inte fötter, värre om de är smutsiga och det är även jobbigt när jag är på en strand. Om det är några fötter som jag gillar är baby fötter
  Ha en fin söndag
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *