En sådan där trevlig tisdag med lite ego tid …

Efter morgonens pass på Arena Fitness, reglerna kring vår lilla challenge och vår gröt frukost på Kafé Orion gick jag till min vän Fazli för att få den där utväxten fixad. Tackar sådana spray som man lätt kan använda för att dölja den numera naturliga hårfärgen som innehåller lite gråare toner men nu var det dags att göra något åt det då jag har väntat längre än jag brukar för att skydda håret.

IMG_3019

IMG_3026

I verkligheten är hårfärgen både mörkare och mer nyansat än på bilden nedan men tyckte att Fazli var så söt så bilden lägger jag ut ändå.

IMG_3035

Älskar när han fönar och stylar håret på bara några minuter och så lämnar man salongen med ett leende på läpparna.

Idag har jag annars fått två jobb relaterade samtal så kände mig lite extra glad denna tisdag <3

Ett kortare inlägg när man sitter och tittar på Real Madrid möta Juventus för ibland får man visa lite fotbollsintresse…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *