Michelas & Tanias 60 dagars challenge …

Häromdagen bestämde både Tania och jag att det är dags för en liten rensning då vissa kilon vill bara stanna medan själv vill jag bara ”vräka de” från min kropp innan sommaren. Imorse träffades vi runt 6 tiden och satte oss på Arena Fitness för att formulera lite vad vi får äta/inte äta för lätt att man missförstår annars vad denna Challenge på 60 dagar innebär för oss.

Vi tog en kopp kaffe, papper och penna och skrev ner de där reglerna som vi ska hålla oss till.

Detta är vad vi I N T E får/ska äta.

IMG_2983

Tom. namnunderskrifter på detta, det kallar jag för en seriös utmaning =) Vad vi F Å R äta är kanske en liten intressant följdfråga och då Tania är PT:n fick hon diktera.

– Bär, grönsaker, gröt, max 1 dl potatis per måltid, proteinshakes (sponsrade av Herbalife så klart), proteinsoppor, kyckling, lax, nötfärs, bresaola, parmaskinka (utan fett), quorn, torsk, skaldjur, kvarg (sockerfri och helst även laktosfri). keso (max 5%), lättyoghurt, kaffe, the, Cola Zero, mm.

Dessa är några exempel av de varor vi får äta =)

Vad vi vinner eller förlorar om vi klarar det/inte klarar det? Den som fuskar får betala hela beloppet på en solsäng på Ocean Club/Puro Beach eller vad alla de där klubbarna heter på Marbella =) Om ingen av oss håller detta blir det ett badlakan på stranden istället.

Vill du hänga på dessa 60 dagar så gör det gärna, bara roligt och jag är redan glad att dag 1 är snart över, bara 59 dagar kvar …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *