Behind the scene …

Fortsättning följer från gårdagens heldag i Göteborg för Tania kom och hämtade upp mig på NK vid 18 tiden för att åka till vår vän Fazli, äta en gemensam middag och för att sedan fortsätta ett Ironworks Göteborg där en fotograf väntade för att ta snygga bilder till Tanias hemsida. Vi fick se de i hans kamera och sååå snygga de blev! Hon ville ha en touch av glamour och sexighet och lovar att hon verkligen får den typen av bilder hon önskade sig.Otroligt duktig kille som verkligen kunde det där med ljuset och som fick fram den känslan hon ville ha samtidigt som Fazli fixade till lite make och hår, han kan han …

IMG_9991

Själv klickade jag några”behind the scene” kort på henne tills hon får de som plåtades igår men hur snygg som helst även med mig som fotograf.

IMG_9979

Och självklart skall kort behind the scene innehålla ett sådant spontant skratt…

IMG_9963

Processed with VSCO with a5 preset

Kolla på Fazli bakom mig, kallade honom för Greta Gris hela kvällen men gav mig när han påpekade att jag var 17 år när han föddes. Där fick jag så att jag teg =)

Processed with VSCO with a5 preset

Klockan hann bli midnatt innan vi kom hem till Borås igen och ett innan jag släcktes ljuset. Från ikväll är Nicole hos mig, några kompisar till henne skall komma hem till oss så jag får snällt vara på mitt rum vilket jag inte har något emot denna kväll. Jag brukar älska mina kvällar i myskläder under täcket, med Molly ihoprullad på mina ben och något bra dokumentär i datorn och ikväll längtar jag lite extra efter detta.

Det är nog så att kylan gör att när man väl har kommit hem så har man inga större planer på att gå ut igen… Några timmar kvar i butiken innan jag får stänga, lägga en massa kuddar bakom mig och ha lite  fredagsmys.

 

2 thoughts on “Behind the scene …

 1. Hej Michela!
  Tycker också mycket om dokumentärer så jag undrar om du har några bra tips åt mig.
  Kram Åsa

  1. Hej Åsa, sitter just nu och tittar på en ny dokumentär på Netflix som heter ”Encounters with Evil” som är nog relativ ny där.
   Mindhunter och Unabomber måste du bara se på Netflix, båda verklighetsbaserade.
   En gammal som jag tycker är fantastisk bra och som finns på Youtube är ”To catch a killer” i 2 delar som tar upp en av USA:s mest kända seriemördare John Gacy. Här har du några tillsvidare =)
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *