16 timmar i Göteborg idag …

Precis hemkommen från en lång dag i Göteborg men tänkte hinna med ett kortare inlägg medan jag nu gosar in mig under täcket i min säng.

Klockan 7.20 tog jag bussen till Göteborg efter att ha rastat Knut, inte det minst roliga att ta en hundpromenad  när det är minus 14 får jag nog erkänna, blir lätt mer en kattmänniska sådana här dagar =)

Blev tacksamt hämtad på stationen för att ta en mysig frukost med en vän innan föreläsning om kognitiv intervju väntade och sedan blev det en god lunchsoppa med några klasskompisar. Känner mig väldigt ung när jag skriver att jag har klasskompisar men så är det precis vad de är vilket känns verkligen mysigt.

Linnea, Caroline och Emma, driftiga och trevliga tjejer/kvinnor med ett stort intresse för rättspsykologi, kriminologi och psykologi.

IMG_9896

Processed with VSCO with m6 preset

En god varm soppa senare mötte vi upp Karl som hade bokat en studiesal där vi kunde sitta och prata/diskutera de delar som vi skall tenta dagen efter jag kommer hem från Paris.

Lite trött i hjärnan satte jag mig med en kopp kaffe på NK medan jag väntade på Tania som mötte upp mig i Göteborg.

Processed with VSCO with a5 preset

Min gosiga tröja är från One Teaspoon och kostar NU endast 799:- HÄR.

Vad vi gjorde sedan kommer i ett inlägg imorgon för nu är klockan snart 1 på natten och mina ögon går i kors, godnatt <3

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *