Att sitta i några timmar i trevligt sällskap ….

När Nicole var ca 1-2 år jobbade jag mitt sista år som gymnasielärare i italienska och psykologi och just de sista 2 åren lärde jag känna Lotta som också undervisade i italienska och som jag fick nöjet att följa med till Italien när hennes klass skulle åka på ett utbytesresa till Prato, utanför Firenze. Behöver jag säga att vi hade en fantastisk resa? =)

Jag har inte träffat Lotta på flera år och blev så glad när hon tittade in i butiken för att hälsa då hon var tillbaka och jobbade på en gymnasieskola här i Borås. Fick tom. förtroendet och nöjet att hoppa in som vikarie vid två tillfällen för några månader sedan vilket jag är verkligen tacksam för då jag tyckte att det var så roligt efter så många år att inta rollen som gymnasielärare igen.

Idag träffades vi för att äta en mumsig hamburgare på Viskans Vinbar men framförallt för att prata en massa (vilket vi båda är rätt så bra på) och det är verkligen intressant hur minnen dyker upp medan man pratar om vissa händelser och hur man hjälper varandra att fylla i de där luckorna för hon mindes saker som jag hade glömt av och tvärtom så riktigt kul att sitta i en mysig miljö medan vintern var tydlig ute, prata gamla och nya minnen och bara njuta av en mysig eftermiddag/kväll.

13908FDF-6553-4C92-A532-6535F165F671

6230F959-85DC-43A2-8345-A36DF2763A37

Vi beställde samma och båda var hur nöjda som helst! Lagom mycket och lagom mätt är jag trots utebliven lunch.

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Grazie Lotta per una piacevolissima serata <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *