Lyckan av att komma hem till ett varmt bad …

När jag stängde butiken för att gå hem trodde jag att jag skulle stelna på vägen. Verkligen inte många människor på stan idag vilket jag verkligen kan förstå. Väl hemma tog jag ett varmt bad för att sedan stoppa mina fuffningar i mina sköna tofflor från Mou och dra på mig min morgonrock får Missoni som matchar badrumsmattan =)

IMG_9818

IMG_9817

Tofflorna från Mou har en sula som är gjorda för att de även skall kunnas användas utomhus om man nu så önskar, speciellt de som nu finns i webshopen för 599:- HÄR är helt underbara att ha till sommaren.

Nu har jag krypit ner i sängen, Molly ligger redan ihoprullad på mina ben och nu skall jag nog vila mig lite med en film innan jag skall plugga lite.

Visst är det märkligt hur tacksam man kan bli ibland av att bara komma hem till ett varmt bad och varmt hem?

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *