Att få in lite vår i hemmet och bloppis …

Idag har jag butiken öppen 11-17 och mamma mia vad det blåser!

Brrrr … Vintern och kylan verkar vilja stanna kvar ett tag till men man kan ta in lite våriga känslor genom att enkelt köpa sig lite blommor till hemmet så kan man låtsas att våren är här =)

IMG_9698

IMG_9703

I Paris är det – 5 grader idag så vi får nog ta med oss vinterjackan men vad gör det när man det bara är en vecka kvar till flyget skall ta oss dit! Skall  i dagarna boka inträde till två muséer och då pratar vi om två lite speciella sådana som även tonåringar gillar.

Innan butiksöppning tog jag en kaffe med Tania och Fazli så att de fick trösta mig lite med skratt för har svullna ögon och känner mig fortfarande nere (se tidigare inlägg). Tänk att denna vackra väninna skall jag tillbringa några dagar i Paris med, vår första gemensamma resa utomlands om vi nu inte skall räkna med 1 dag i Oslo =)

26ACFC56-6E3F-42EF-BC38-7C5EA46ECAE4

Har länge lovat en bloppis också men tänkte börja med Nicoles Barbour jacka i storlek 36 som hon nu vill sälja. Pris: 500:- plus 60:- i porto om den skall skickas. Den är använd men inte sliten, den bör dock tvättas och inget bälte finns då hon har använt den utan och därför vet hon inte var hon har lagt den.

IMG_9537

2C3FCCBC-D995-4A0F-9C9B-640C5AB3854B

Och så vill min lilla även sälja den Michael Kors väska som hon önskade sig förra året och som hon köpte på NK i Göteborg då det var precis en sådan väska hon ville ha! Den är som ny då den är endast använd vid 2 tillfällen och kostade ca 1800:-, Nu säljer hon den för endast 600:-!

Väskan är nu SÅLD!

Är du intresserad så maila mig på michelacastellari71@gmail.com

IMG_9540

IMG_9541

Önskar dig en mysig tisdag och hoppas att det inte är lika kallt hos dig … Däremot så märker man att våren närmar sig genom att det inte är mörkt redan kl. 16 på dagen, det gäller att se det positiva =)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *