Första inlämningen skickad …

Trots att jag som förälder och fd. gymnasielärare påtalar för min dotter ibland, ofta enligt henne, att man inte skall sitta och plugga sista dagen så har jag som student precis gjort mig ”skyldig” till exakt samma sak. Till mitt försvar så hade jag läst tidigare men den där PM som jag har haft 2 dagar på mig att skriva har jag mestadels skrivit ihop nu på kvällen.

IMG_8026

IMG_7900

Jag älskar nämligen kvällar för då är det lugnt och ro omkring mig. Nicole ligger i sitt rum, Knut har fått sin runda och behöver bara springa ut utanför dörren en sista gång innan läggdags, han och Molly har fått mat, ingen ringer, ingen mailar.

Den alldeles perfekta miljön för mig som kanske inte alltid får ro på dagtid, kan läsa då men skriva, det gör jag bäst i mörkret och i tystnad =)

Men nu är alltså min uppgift om bland annat skillnader och olikheter mellan kvinnliga och manliga mördare gällande tillvägagångssätt, brott, offer, mm. skickats in. Denna första delkurs bedöms nämligen genom inlämningsuppgifter som skickas mer eller mindre varje vecka medan andra delkursen prövas genom en salstentamen, sådan som de flesta har lite skräck för men sådana som jag mestadels har fått skriva i tidigare kurser när jag pluggade för typ 15 år sedan.

Oavsett hur det går så har jag nu lämnat in den och till nästa inlämning, som är redan nästa fredag tar jag med mig att läsa lite mer och lite tidigare.

Nu skall jag hindra Molly från att äta upp mina papper och böcker (hon nafsar på de) och gömma en liten tablett i en köttbulle så att Knut får i sig sin medicin mot hostan han har haft nu i 3-4 dagar och så skall jag faktiskt lägga mig för imorgon är jag i butiken och jobbar 11-17 så tänkte gå ner tidigt för att kanske hinna skylta om och plocka fram underbara vårnyheter men lovar till er som söker efter den där sommarklännigen att ha på kommande bröllop och fester att jag även kommer att ha ett häng med ursnygga sådana som är på REA.

Nu skall denna 46åriga student lägga sig för har nu varit vaken sedan 3.30 (vaknade en timma innan jag behövde gå upp idag) så ögonen går nog snart i kors =)

 

 

2 thoughts on “Första inlämningen skickad …

 1. Hej Michela

  Medan du anstränger dina skeniknölar och gör ett fantastiskt jobb ang mördare män som kvinnor så festar jag runt på Högfjällshotellet i Sälen o där ser man vilka olika liv man lever men jag är otroligt imponerad av din drivkraft o undrar ibland vad som driver dig till allt detta som kräver så mycket tid och uppoffring… jag vet du kommer att klara det …

  Kram

  George

  1. Och jag hoppas att du har rätt att jag klarar det =)
   Vad som driver mig? Ren överlevnad och behov av intellektuell stimulans =)
   Du gör allt rätt i att festa, har många gånger haft önskan att vara lite mer fest typen men det slutar alltid att jag är den som väljer att gå hem istället och så har det alltid varit så gissar att jag bara inte är typen =)
   Ha det så kul!
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *