The electric horseman …

Jane Fonda fyllde förra veckan 80 år och jag tycker att hon är fantastisk vacker!

jane-fonda-tty-2017-gty-jef-171219_1_12x5_992

228050386da79fe8aeba56cb2ad479ad--trendy-hairstyles-layered-hairstyles

Visste du att hennes mamma begick självmord när hon var 12 år och att hon själv var beroende av droger? Denna kvinna har bakom sitt leende som många andra en historia.

Har du någon favoritfilm med denna vackra skådespelerska som fick stora dela av USA och Europa att tänka fitness med sina kända träningsvideo?

En film som jag såg med henne när jag var liten och som jag bara såg om och om igen heter ”The electric horseman” (måste se den igen nu efter typ 35 år) då den är från 1980 med min manliga favorit Robert Redford och en häst som filmen kretsar kring.

The-Electric-Horseman-images-29f7c0a2-9455-4da4-8af2-6c56709cf6f

Anledningen till att jag älskade filmen var framförallt pga. de 2 på bilden nedan …

0b3a8c3a-8e36-4804-a8ac-7a52c7253b37

ba0468ff71b55f4d4708b62860854587

Min söta mormor hade sagt ”vilken gräshäst” om Robert Redford, ett uttryck som troligtvis är från den äldre generationen i Borås (tror jag). Minns som igår när en snygg granne (han får väldigt snygg) ute i stugan åkte förbi och hon kommenterade honom med just de orden. En märklig liknelse men för mig som tycker att hästar är de vackraste som finns så känns den ändå lite logisk =)

HÄR ser du trailern och nu när jag tittar på den förflyttas jag tillbaka i tiden och känner att vissa drömmar kommer alltid att följa med trots att åren går.

Måste hitta den på något sett <3

 

6 thoughts on “The electric horseman …

  1. Hej

    Oj detta visste jag inte om Jane, hon är så vacker och ja jag minns träningen med henne och kläderna i träningsvideorna

    Tack för svaret om dina fina vänner Tania och Fazli, jag tycker de alltid är skoj att höra hur man träffas

    När får du reda på hur det gick med din inlämningsuppgift ?
    Kram

  2. Bläddrar lite på din blogg, grattis till VG. Jane Fonda, så otroligt snygg. Om jag visste vilken plastikkirurg hon använt skulle jag aldrig tveka att lägga mig under kniven, jag ör seriös nu, för hon ser verkligen toppen bra ut. Och är grym skådis. Kram på dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *