Att träna 5.30 på morgonen …

Jag var en gång en person som älskade att träna regelbundet om även aldrig överdrivet. De senaste 7 åren i samband med att man har haft butik har jag tappat det totalt och trots några försök på  en eller ett par veckor så har jag aldrig haft det där kontinuerliga som är det egentliga receptet på välbefinnande.

Det finns nog ett par anledningar till att jag har låtit bli att träna. En av de är det där tråkiga som heter ”ansträngningsinkontinens” och som jag hoppas få tid för operation snart. I början på februari skall jag träffa en sköterska till och det är hon som sedan får avgöra om operation skall inträffa. I mitt fall borde inga ? finnas men man måste ändå gå igen den proceduren som krävs.

Den andra anledningen är att jag blir jäktad om jag skall träna och stressa till jobbet. Gillar att vara i tid och inte behöva känna att jag kommer i sista sekunden.

Min väninna Tania har sedan några veckor börjat träna vid 5 – 5.30 på morgonen och den tiden är så tidig att jag slipper tänka på att jag måste sedan skynda mig med allt. Så tidig är det … Kl. 5.10 hämtade hon upp mig och vi åkte till Arena Fitness som öppnar redan kl. 5 !!! Min syster skrattade när hon hörde detta för ingen i Italien skulle få för sig att träna så tidigt (påstår hon iaf. =)

Vi var nog 4-5 vid 5.30 men strax före 6 kom det några stycken till. Det bästa med Arena Fitness är att det är ett stort modernt gym så man kan träna utan att behöva känna sig uttittad eller utan att behöva vänta på sin egen tur, det finns maskiner på flera ställen och man känner sig aldrig i vägen något jag själv uppskattar väldigt mycket speciellt när man själv är otränad och orkar bara de mindre vikter.

Då Tania jobbar som PT så fick jag tips på några maskiner annars så träffades vi först i slutet för att fota lite tillsammans för jag erkänner, är jag på gymet vill jag lämna ett bevis på detta =)

IMG_6933

Kanske att jag om 3-4 månader också kan få synliga armmuskler som henne, om jag nu tränar regelbundet vilket är nu målet. Hon och hennes man jobbar med garanterade resultat om någon vill ha lite hjälp med att ta tag i det som många har haft som nyårslöfte. Ni kan isf. skriva till henne på Instagram där hon heter @pttania.se

För er som kanske söker lite träningskläder på REA så tipsar jag om de från Juicy Couture (har deras sportbehå på bilden nedan och deras linne på min insta story @michelacastellari) Bra Juicy kvalité och så alltid roligt med träningskläder som inte alla går runt med. Mina leggins är från Adidas och så sköna att jag har ett par stycken.

IMG_6963

 Tania körde den där hemska trappmaskinen först i 30 min., styrketräning i 30 min och sedan trappmaskinen igen i ytterligare 30.

Själv klarade jag trappmaskinen i 10 min. (den är hemsk!!!) , 20 min. bandet med lutning 6 för att rumpan skall få jobba lite, styrketräning och så bandet igen i 30.

Såg att Arena Fitness kör en fantastisk kampanj fram till sista januari så lånade deras bild för er som vill och kan.

popup2

Frågade Tania om hon kan ge oss lite tips på några övningar som vi kan fota så det skall vi allt göra ibland så att de kommer även ut i bloggen som konkreta tips.

Idag är butiken öppen till 18 och sedan gissar jag att jag får lägga mig i tid om jag skall upp vid 4.45 imorgon igen =)

 

 

2 thoughts on “Att träna 5.30 på morgonen …

  1. Hej,
    bra jobbat m träningen, men håller nog med din syrra att det är lite väl tidigt.
    Hoppas det håller i sig och jag önskar dig också lycka till med pluggandet.
    Kram

    1. Väldigt tidigt men måste säga nu när kl. är 5 och skall träffa Tania om 10 minuter att det är lättare att gå upp än jag trodde … Får se hur länge jag tycker det =) Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *