Igenkänning …

Igår eftermiddag åkte jag iväg med en vän för en skön kväll med Netflix, brasa och havsutsikt.

Inte helt fel och så fick jag möjlighet att gömma mig lite för som jag berättade tidigare så har jag använt en av de starkare krämer från Dr Obagi. La nog lite för mycket av den (vill få bort några små pigmentfläckar) för igår var jag rätt så svullen om kinderna så att mina naturliga hamsterkinder såg ännu mer ”hamstriga” ut =)

Tänkte direkt på DENNA scen ur Sex in the City för bara att erkänna att Samantha är och förblir min favorit bland de fyra.

Idag ser det betydligt bättre ut och inom 3-4 dagar lär min hud ha lite mer lyster än just nu …

samantha-chemical-peel

Karaktärerna och seriens manus handlar om igenkänning och ja, den finns =)

Imorse tog Knut och jag tåget tillbaka till småstaden och nu är vi sedan en timma tillbaka i butiken med en massa härlig REA omkring oss.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *