En sådan där trååååkig dag …

Idag har jag och en vän sysselsatt oss med något som jag får nog påstå anser vara v ä l d i g t tråkigt, alldeles för tråkigt: inventeringen av butiken och lagret.

Vissa märken hade jag redan gjort men det är alltid det sista som tar längre tid av någon märklig anledning.

Lite som när man skall flytta och de stora möbler och kartonger är på plats och så åker man tillbaka för att hämta det där sista som visar sig vara så mycket …

Nåväl, imorgon kommer de att göra stick kontroller och så dröjer det ett år till nästa gång tack och lov och då har vi förhoppningsvis ett nedbantat lager som är lite lättare att räkna.

Så roligt har jag haft det denna måndag i januari men tröstar mig med att mycket spännande väntar denna månad och jag är verkligen så happy för detta.

IMG_6706

Idag öppnade registreringen för vårkurserna man har blivit antagen på för det är nämligen viktigt att man har registrerat sig innan kursstart så gjorde det direkt för att inte riskera att glömskan skulle göra att jag missade detta.

Nu är jag alltså registrerad och den 15/1 börjar jag !!!

Häromdagen fick jag min dotter att skaka på huvudet när jag på skämt gjorde min första ”forensic linguistics” … Hon tycker att hon har den konstigaste mamman på jorden och vet ni, hon har helt rätt =)

 

2 thoughts on “En sådan där trååååkig dag …

 1. Ha ha konstigt är bra för varför ska man vara korrekt hela tiden .. i hate inventering jag också men det var länge sedan man gjorde just detta … ha en skön kväll och en bättre tisdag .. nu har jag bokat och flyger till solen på torsdag morgon ska bli sååååå skönt … bok, musik, ett glas vin och bara avkoppling sen lite kultur och sightseeing förstås …

  Kram George

  1. Nu blev jag allt lite avis på dig George men … glad för din skull så klart =)
   Tröstar mig med att jag hade inte kunnat åka just nu oavsett med allt som är på gång …
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *