Radical kuren från Dr Obagi …

Det finns vissa krämer som verkligen påverkar huden och har nämnt tidigare de från Dr Obagi som jag anser vara de bästa på marknaden av den enkla anledningen att du ser hur krämen påverkar så här handlar det inte bara om en känsla men om synliga resultat som du själv ser med egna ögon.

HÄR ser du en bild från ett äldre inlägg där du även kan läsa hur Radical krämen från Dr Obagi till vänster påverkar huden genom att du fjällar bort äldre hud och likt en orm lämnar plats åt den under som är slätare, har en helt annan lyster och bara är allmänt finare och fräschare.

Processed with VSCO with m4 preset

Vill man köra en riktig starkare kur så rekommenderas att ta använda krämen i 5 dagar, morgon och kväll så kommer du att rensa bort ansiktet från gammal hud i ca en vecka.

Just nu är jag illröd på kinderna samt hakan och pga. av kylan ute och värmen inne så svider det lite extra idag. Imorgon kommer jag att se ännu märkligare ut så ser ni att jag flågar bort hud vet ni anledningen till detta.

Burken till höger är också från Dr Obagi och innehåller en fantastisk peeling som jag använder för att få bort fjällande hud.

Det som är bra med detta är att man kan göra en sådan rensning själv hemma och min Radical tub har jag nog haft i ca 1 år nu. Hörde dock att nu finns även en mindre sådan som är i storleken anpassad till att just kunna köra en hemmakur på ca 5-7 dagar och om jag minns priset rätt skall den kosta ca 700-800:- vilket är ett fantastiskt pris för den effekten du kommer att se med egna ögon.

Just nu är jag tacksam att linsen på min kamera (på selfie sidan) är trasig så att jag inte kan ta ett selfie, bara att erkänna att just nu är jag definitivt ingen vacker syn (om nu någon tycker att jag brukar se ok ut i vanliga fall =) men om ca 5-6 dagar ser jag nog helt normal ut igen.

Mina Dr Obagi krämer har jag köpt på Klinik Villastan här i Borås och säljs bara på kliniker, skönhetssalonger, ej i butik.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *