Att gömma sig & att fjälla bort hud …

… bakom en halsduk eller rättare sagt att gömma mina ”något svullna” och röda läppar bakom den =)

Jag är inte så känslig när det gäller sådant här men då jag förstår även att de som ser mig tror att jag har lagt i något istället för att gissa på en tillfällig svullnad från en tatuering så valde jag att gömma munnen bakom en halsduk som jag virade om. Tur att det är vinter för värre att låtsas frysa på sommaren =)

IMG_3394

Måndagar är den dagen då jag knappast borstar mitt hår men går till jobbet för att stänga in mig på lagret en stund då butiken är stängd just denna första veckodag. Vid lunch gick Knut och jag hem igen och så kom en vän  med lunch och för lite prat om kommande projekt.

Jag älskar och hoppas nu att denna projekt skall ge mig den där möjligheten att fortsätta jobba med butik och webshop men att även och framförallt få jobba i samma bransch men på ett helt annat sätt vilket jag dock återkommer till när jag har satt grunden (även om jag tror att jag har nämnt det tidigare)

Nu skall jag försöka fräscha till mig lite med ett skönt bad, tvätta håret och göra en liten ansiktspeeling för jag hr nu i en vecka kört Radical, en starkare kräm från Dr Obagi som gör att man fjällar bort hud.

Bilden är tagen för en stund sedan och visar att jag verkligen tappar ”äldre” hud för att lämna plats till den nya, lystrigare som gömde sig under och som inte har påverkats av allt det som påverkar huden.

Ofräscht när man fjällar men det är värd det <3

Krämen säljs både på Klinik Villastan i Borås och på City Laser i Göteborg.

IMG_3405

Detta är verkligen en kräm där skillnaden blir tydlig istället för att bara innefatta en känsla.

Nicole ligger nu i min säng, tittar på Glee och sjunger. Måste nog erkänna att sång är inte riktigt någon Castellari grej … Min egna mor sa att jag kanske även skulle låta bli sjunga under duschen och även om Nicole låter mycket bättre än mig så blir det nog ingen anmälan till någon ”Idol” <3

Nu skall jag skriva lite till min syster i Italien och fråga om hon vill ta emot mig ett par dagar i februari/mars då jag har syster och syskonbarn saknad <3

Imorgon får jag dock stå ut med undrande ögon i butiken men vad vore livet om man inte skall spekulera om andra? Det får man helt enkelt bjuda på =)

 

3 thoughts on “Att gömma sig & att fjälla bort hud …

  1. Hej!
    Är det retionol-A i krämen? Jag köpte en tretinoin-kräm i Filippinerna som jag fjällade så av, gött när det syns att det gör nytta :D
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *