Att gå på dejt och inse att det är en annan person som står framför dig …

Sitter nu på jobbet med mina torra läppar (skorpa på de efter tatueringen) och huden som fjällar bort. Känner mig så fräsch så =)

IMG_3434

Även om jag vill självklart ha kunder i butiken så blir jag inte ledsen om inte allt för många ser mig dessa dagar =)

Igår kväll när jag satt och läste nyheterna så stannade jag upp vid namnet av ett företag som jag kände igen och minns som igår en liten rolig dejting händelse som är något typiskt mig och som skedde typ för 5-6 år sedan (har lite dåligt minne =)

Troligtvis  genom en sådan där dejting sida som en man tog kontakt med mig och jag föll  lite för hans sätt att skriva då jag oftast går efter det verbala språket.  Självklart bad jag om ett kort vilket han skickade men då på sig själv med 3 andra män då en artikel hade skrivits om deras företag och det var just den med bilden som han skickade till mig.

Det kändes ok då jag var lite uttråkad så middagen såg jag som ett trevligt sätt att komma ur den bubblan om att det händer aldrig något i mitt liv så tackade ja och vi skulle mötas framför hans hotel för att gemensam ta taxi till den restaurang han hade bokat (Thörnström Kök  i Gbg).

När jag dock mötte upp honom så insåg jag väldigt snabbt att den mannen som stod framför mig var INTE den av de 4 som jag trodde att jag skulle på middag med.

Att bara där helt plötsligt skylla på något kändes lite väl påtagligt och oförskämt så fick helt enkelt skylla på mig själv och följde med på middagen som får väl ändå säga var trevlig då han var väldigt intellektuell och kunnig (gillar att imponeras av andra) men när frågan senare kom i taxin om jag ville följa med till hans hotel, just där gick min gräns för min artighet =)

Då skyllde jag helt plötsligt på en ovetande stackars Knut och hänvisade till 6 timmars regeln som säger att man får ej lämna själv en hund längre än så.

DSC_00151-670x1005

Knut hade självklart en vän som gick ut med honom men den informationen höll jag för mig själv och tog tåget hem med ett leende på läpparna för min virrighet.

Av artikeln att döma så har det gått bra för honom trots att han kanske just den kvällen hade hoppats på en annan utgång…

Min lärdom blev: be alltid om ett kort utan att andra är med på det =)

Har du också en lite sådär virrig, rolig dejting historia att dela med dig?

6 thoughts on “Att gå på dejt och inse att det är en annan person som står framför dig …

 1. Fy fy fy!! Så jobbigt läge !
  Jag var ny på detta med nätdejting, kan vara ca 15 år sedan. Hade precis som du, en mkt trevlig konversation med en man och bestämde en dag att mötas. Det blev ett ställe som gav möjlighet till både mat o fika. Tack o lov! Full av förväntan sitter jag där o väntar. Mot mig kommer det en man i träskor!!! och urtvättade svarta byxor med matchande väst … Inte alls den typen av man jag faller för och brukar träffa. Det blev en slät kopp kaffe o skynda vidare. Min, lite mer vana vännina, hjälpte mig att på ett snällt sätt tacka nej till vidare möten.

  1. Hahaha! Viktigt att få kort och helst utan solglasögon, något de flesta gärna vill ha på sig =)
   Hoppas att han iaf. bjöd på kaffet =)
   Å andra sidan så är det också viktigt att å i tankarna att man säkert har dissat många pga. utseendet … Själv måste jag erkänna att jag läser första raden, tittar på inga kort … Är raden tillräckligt intressant läser jag vidare men det dröjer några mail innan jag ens vill se hur personen ser ut … Tinder är dock verkligen ytligt då det enda går ut på att godkänna eller inte =)
   Nätdejting är en ganska intressant fenomen och funderar om jag skall skriva en sociologi uppsats om det =)
   Har du vågat dig ut på det igen sedan eller kände du att det fick vara nog? =)

 2. Åh, hade så gärna provat nätdejting men vad jobbigt det måste bli om man direkt känner att det inte alls stämmer. Är det någon som vet om gratis eller betalsidor är bäst?:)

  1. Vet faktiskt inte Mia vilka sidor som är bäst. Själv är jag med på en som inte är så ”klassisk” men absolut den bästa i mitt tycke =)
   Självklart skall du testa men det är även tidskrävande skall man veta.
   Läste en gång en artikel om en engelsk kvinna som jobbade med PR och som gick på 150 dejter innan hon sedan träffade mannen hon gifte sig med. Man lär sig på vägen vad man värdesätter beroende även om man vill ha något sporadiskt för kvällen eller något som kan leda till en relation.

 3. Tack för svar! Läste Karin Hjulströms bok om nätdejting för ett tag sedan.Underhållande bok o bra info.
  Känns bra att läsa om någons erfarenheter och inte bara anonyma undersökningar. Ha en fin kväll<3

  1. Jag tycker själv att det är en fascinerande värld det där och några av de personer som har hjälpt mig mest i livet har jag funnit på oväntade sidor så man skall inte ha förutfattade meningar när det gäller nätet men man skall även ta det för vad det är =) Kram och testa <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *