Den där dejten i pyjamas …

Jag delar sällan med mig om mitt privata liv (vem jag träffar eller inte träffar)  men med tanke på att många verkade uppskatta (tack för mailen) om att jag delar med mig om små roliga erfarenheter kring tema dejting så tänkte jag självklart berätta emellanåt om roliga eller mysiga sådana för där har jag en viss erfarenhet som singel sedan många år.

För flera år sedan så hade en väninna kontakt med en kille på någon nätsida och som hon gav mitt telefonnummer till. Efter att ha pratat i telefon i 2-3 timmar så kom han med förslaget att vi skulle träffas hemma hos honom fredagen efter att jag hade jobbat klart.

Fredagen kom och då jag inte hade hört något så tog jag för givet att dejten var inställd så trött som jag var tog jag en dusch och tog på mig min sköna pyjamas.

Någon timma senare ringde han för att fråga om jag var på väg men förklarade att jag trodde att vi inte skulle ses, att han hade fått förhinder och att jag nu var alldeles för bekväm för att sätta mig i bilen och åka till Göteborg.

Han försökte övertyga med mig både en god middag men det som avgjorde var ”Michela, var nu lite spontan!” för visst vill man vara spontan och inte någon bekväm och trött kvinna? Spontan is the shit men påpekade att då kommer jag som jag är vilket fick hans fulla godkännande.

Anlände, en lång snygg kille öppnade dörren och efter att ha hälsat på varandra då vi aldrig hade setts tidigare sa jag att ”lånar bara din toalett då du lovade att jag fick vara i den klädsel jag hade när du ringde”.

Kort sagt kom jag ut i min pyjamas och log inombords för bilden han nog hade var att jag skulle komma ut i någon svart urringat nattlinne vilket inte alls skedde =)

Då han jobbar även som sångare och dansare så satte sig denna kille bakom sitt piano och sjöng underbara låtar medan fröken Castellari satt i sin pyjamas i soffan och njöt =)

IMG_0592-980x980

Sofia Loren har en gång uttalat orden att ”sex appeal är 50% det andra tror du har och 50% det du har”  medan jag kanske förlitar mig kanske lite väl mycket på att den tron ligger på 70% så att jag kan bara ha 30% =)

 

2 thoughts on “Den där dejten i pyjamas …

 1. Nätdejting är ingen enkel sak.
  Har själv varit med i 1år nu,och upptäkt att det absolut inte är något för mig.
  Det tar bara en massa onödig energi och tid.
  Eftersom jag upptäcker tillslut att verkligheten inte överensstämmer med profilbilden eller det killen har skrivit!!
  Klart man känner att näää,det är inte samma person som står där framför en!
  Vill samtidigt tacka dig för en trevlig blogg du har!!
  Blir på positivt humör varje gång jag läser dina inlägg☺Bor i Göteborg,men har jag vägarna förbi Borås,så kikar jag in i din superfina butik!
  Ta hand om Söta Molly och Knut.

  1. Nätdejting kräver nog tålamod om man vill hitta Mr Right men är man bara ute efter trevliga dejter så kan det vara ett trevligt forum men man skall ta det för vad det är så klart då man lätt gör sig en drömbild över hur ngn är för att sedan bli besviken …
   Tack snälla Eva-Maria, så tacksam för att du gillar att läsa den då jag själv tycker att det är så mysigt att sitta och skriva <3
   Du är välkommen till Borås och säg gärna att du är du, glöm inte att jag har stängt på måndagar <3
   Det är så roligt för nu har de börjat leka här hemma de små med päls även om Knut efter 2 minuter får nog och går och lägger sig under sängen =)
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *