Inköp Don Vanquisher höst/vinter 2017

Imorse var det dags för det där inköpet som jag alltid ser fram emot att göra då jag själv har utnämnt mig själv till en ”jackoman” = person som älskar jackor =)

Vet inte om ordet finns i Svenska Akademins lexikon men förklaringen fick ni om inte annat här …

Jackor har vi på höst och vintern dagligen, det man ser oss gå fram och tillbaka,  de ingår i vår dagliga klädsel så för mig ett plagg som gärna får vara lite extra och om man har möjligheten till det tycker jag att exklusiviteten ligger också i att vi är 1 av 2 butiker i Sverige som gäller detta italienska italienska brand.

 Vill påpeka att pälsen är från USA eller Canada (vägrar päls från Asien) och följer Washington konvetionen.

Denna läckra i kortare model (har dock beställt den 3 cm längre än på bild)

16265443_10154335171243660_9005811232846929384_n

Har lagt order på 8 olika modeller och de vi har i butiken och i webshopen idag återkommer även nästa säsong så jackor som alltid sticker ut i sin design som förmedlar attityd.

HÄR finner du de vi har för tillfället <3

1/M och 1/L kvar …

Den perfekta längden för den kvinnan som vill ha en kortare jacka, avtagbar krage och en sanslös kvinnlig jacka som återkommer årligen då en favorit.

Tania köpte sin förra året och har den även till sina träningskläder och jag tycker att kombinationen är klockren då sådana här dyrare jackor skall användas och inte hänga i garderoben.

IMG_3538

IMG_1288

1/M kvar på en klar favorit för hur snygg är den inte med päls i både beiga som svarta nyanser.

Elegant och tidlös med de där kända Don Vanquisher dragkedjor som han har patent på. Robusta, kaxiga och i detta fall i guld.

IMG_3550

IMG_3539

Don Vanquisher finner du hos WWW.LAVENDETTACLOTHING.SE <3

Önskar dig en trevlig kväll för nu har jag kommit hem och skall tvätta håret och ta en sådan där skön ego Michela stund och tar uppehåll nu ett tag från Revital krämen från Dr Obagi för har nog bytt ut lite hud vilket även känns så behöver vila lite från den innan jag kör en omgång till.

Trevlig kväll på dig <3

2 thoughts on “Inköp Don Vanquisher höst/vinter 2017

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *