Då var det dags att skaffa sig gymkort på Arena Fitness …

Min dag började med att gå till Arena Fitness med min väninna Tania då jag hade redan lovat mig själv för några månader sedan att i augusti skall jag minsann börja träna.

Då jag knappast har rört mig förutom 3 löpningar på hela året (vilka knappast gör mig till en träningsmänniska) så gick jag idag till Arena Fitness för att först och främst se detta gym som jag har hört talats om men aldrig själv varit i men framförallt för att skaffa mig det där gymkortet som i sig gör att jag känner mig redan fastare i kroppen =)

IMG_3885

Har ni varit där? Hur stort och läckert som helst och kommer nog att passa mig som inte känner sig riktigt bekväm i att vistas bland fitness folket.

I deras stora gym kan jag nämligen lätt smälta bort och träna utan att se hur duktiga och vältränade ”alla andra är” (vilket man alltid tror =) tills jag en dag kanske kan stå på första parkett …

Hade inte med mig systemkameran så skall fota bättre bilder vid nästa tillfälle men ni kan besöka hemsidan HÄR för det är verkligen ett fantastiskt läckert påkostat gym med de allra senaste maskiner men även med de där tänket som den gröna mattan är och som är perfekt att göra utfall på istället för att max kunna göra 3 och behöva vända om då inte utrymme finns.

Utrymmet är här stort vilket passar blyga mig …

IMG_3886

Här kan man nog nämligen göra tillräckligt många för att rumpan skall åka upp några cm om man nu har som mig detta önskemål =)

Tania och jag hann även en kopp kaffe för det är viktigt att börja lite sådär försiktigt och att andas in miljön är nog det första för mig…

IMG_3892

Frukostbuffé serveras visst också så nästa måndag skall jag först träna och sedan njuta av en mumsig buffé <3

 

 

2 thoughts on “Då var det dags att skaffa sig gymkort på Arena Fitness …

  1. Hej !!
    Kul att du ska börja på Arena fitness , tränar där oxå när jag hinner . Det är ett fantastiskt gym väldigt fint och fräscht . Kramis Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *