Systemkamera beställd …

Buonasera <3

Min morgon startade med att vakna kl. 4 och aldrig somna om …

Suck när klockan blev 630 och hjärnan visste att Nicole och jag skulle upp medan vi helst hade velat ligga kvar.

Jag har verkligen turen att ha en dotter med bra morgon humör vilket även jag har. Under mina 44 år har jag lärt mig att vissa personer går inte att prata med när de har vaknat vilket jag tycker att det är så märkligt då jag själv är tvärtom =)  Tur att jag inte har träffat på så många då det hade verkligen varit en krock för oss båda =)

Tog mig trots min sömnbrist till gymet där jag körde min första tabata på löpbandet för i år tror jag  (20 sek på 14 och lutning 2 och 10 sek vila x 8) samt lite andra övningar och direkt kände jag mig mycket piggare.

Skrattar just nu för jag hörde att Nicole använde en större kniv i förberedelserna för morgondagens fika då de skall göra en ”Friends” utflykt och jag är lite kökskniv paranoid. Jag har tom. köpt henne en bra plastkniv som hon skall använda istället =)

När jag nu ropade från vardagsrummet att ”inte använda kniven Nicole!” hörde jag hennes lilla röst svara ”undra hur det kommer att gå för mig i livet … Tur att jag har en förälder där jag kan få använda en kniv” och självklart insåg jag att hon har rätt i sin iakttagelse men kan trots detta inte annat än att vilja den dagen hon flyttar köpa henne ytterligare en plastkniv. Sådan är jag =)

Gissar att vi alla har våra små rädslor för vad som kan hända våra barn och köket är en farlig plats har jag hört? Därför jag håller mig undan det =)

Efter jobbet idag gick jag till Salong Youniqe för att plocka bort de extensions jag har haft i 3-4 månader.

Just nu är jag ”naturlig” med en toffs och känner mig naken trots att jag har kläderna på =)

Det är verkligen märkligt hur avsaknaden av något kan få en att känna sig men imorgon skall jag vara på salongen redan vid 9 för att sätta in de nya från Toupema Belgal (ca 200 stycken).

En otrolig skön känsla när man har gjort detta och även om mitt egna hår har vuxit väldigt mycket sedan jag slutade bleka det så är det fortfarande inte tillräckligt långt och fylligt för att jag skall känna att det känns ok att vara utan. Jag är helt enkelt inte där ännu men genom att vårda det kommer jag en dag att känna att det är dags att sluta.

Imorgon visar jag så klart bilder och hoppas samtidigt att min nya kamera med en extra stor objektiv har hunnit komma <3

Mycket av mitt jobb och butikens/webshopens verksamhet kretsar kring bilder så ett otroligt viktigt verktyg för mig som annars är alltid i behov att någon annan fotar.

Att kunna själv ibland kommer att göra mig mindre stressad då nyheter måste snabbt komma in i webshopen

canon-eos70def-s18-55isstm(191685)_Normal_Large

 

canon-ef24-105mm140lisusmwb(200454)_Normal_Large

 

Hoppas att dessa darlingar kommer imorgon för jag är lite ivrig att lära mig lite <3

Nu blir det lite tv mys här för oss Castellari så önskar dig en skön onsdag kväll …

 

2 thoughts on “Systemkamera beställd …

  1. Åh vill också ha en riktig kamera! Hoppas den e bra! :) Men det borde den vara. Körde själv ett tabatapass idag fast hemma då, med tre olika övningar! :D

    1. När man väl får lite hjälp med övningar så inser man hur mycket man kan göra just hemma så det är perfekt att göra det när man inte hinner komma iväg.
      Ja, den borde vara bra med tanke på priset … Problematiken kommer nog att ligga i att man skall lära sig allt och jag har lite svårt för instruktionsböcker, tycker att de är så tråkiga att läsa att jag inte förstår dem =) Är nog mer för ”learning by doing” <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *